Viszket a mellbimbóm! Hasonló tüneted volt?
Figyelt kérdés
16 hetes terhes vagyok. Már az elejétől kezdve viszket az egyik mellbimbóm. Volt valakinek hasonló? Segített valami krém vagy egyéb gyógymód?2011. júl. 2. 12:15
1/7 anonim válasza:
Nekem volt és tudom, hogy pokoli. A lényeg, hogy ne vakard nagyon, mert könnyen kisebesedik és az nagyon fáj. Én sajnos kivakartam és pokoli rossz volt. Kend testápolóval amikor viszket, az egy kicsit segít.
2/7 anonim válasza:
Nekem is folyton viszket. Vízzel mosom, törölközővel dörzsölöm (ez jót tesz edzésnek is), majd természetes alapú kenőccsel kenem, ami szoptatós anyáknak van, mellbimbóra. Más krémmel nem nagyon szabad kenni konkrétan a mellbimbót, csak a környékét.
3/7 A kérdező kommentje:
Azért is furcsa, mert az első gyerkőcömnél semmi ilyen nem volt.
Félve tettem fel a kérdést, nehogy kinevessetek emiatt, vagy azt írják a "kedves" válaszolók hogy "fürödni kéne". Tisztálkodás rendben van, kenegetem én is és nincs is kiszáradva. De valahogy mégsem akar elmúlni. El fog még a szülésig múlni? Vagy csak utána?
2011. júl. 2. 12:23
4/7 anonim válasza:
Jaj, ugye nem értettél félre? Nem a mosdásra írtam, hogy vízzel mosom... Ahányszor viszketni kezd, külön csak a mellbimbót és az udvarrészét mosom, naponta többször is, majd törölköző, majd kenőcs. Isten ments, hogy a mosakodásra rossz szót szóltam volna, ugye, nincs félreértés? :S
5/7 anonim válasza:
Én is ugyanígy voltam:) Az elsőnél nem volt, a másodiknál pokoli, néha véresre vakartam. Testápolóval kentem mikor viszketett, kb a 20. hét körül elmúlt.
6/7 anonim válasza:
Igen és még mindig tart borzalmasan rossz teljesen kivan száradva és szörnyen tud égni már nem tudom mit kezdjek vele. Kentem rá testápolót is de az sem használ.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem értettelek félre! Csak írtam hogy attól féltem hogy kapok hideget-meleget a kérdésem miatt. De köszönöm a tanácsaitokat. Akkor marad a krémezés és a reménykedés hogy hamarosan elmúlik. :-)
2011. júl. 2. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!