Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Viszket a mellbimbóm! Hasonló...

Viszket a mellbimbóm! Hasonló tüneted volt?

Figyelt kérdés
16 hetes terhes vagyok. Már az elejétől kezdve viszket az egyik mellbimbóm. Volt valakinek hasonló? Segített valami krém vagy egyéb gyógymód?
2011. júl. 2. 12:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt és tudom, hogy pokoli. A lényeg, hogy ne vakard nagyon, mert könnyen kisebesedik és az nagyon fáj. Én sajnos kivakartam és pokoli rossz volt. Kend testápolóval amikor viszket, az egy kicsit segít.
2011. júl. 2. 12:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is folyton viszket. Vízzel mosom, törölközővel dörzsölöm (ez jót tesz edzésnek is), majd természetes alapú kenőccsel kenem, ami szoptatós anyáknak van, mellbimbóra. Más krémmel nem nagyon szabad kenni konkrétan a mellbimbót, csak a környékét.
2011. júl. 2. 12:17
 3/7 A kérdező kommentje:

Azért is furcsa, mert az első gyerkőcömnél semmi ilyen nem volt.

Félve tettem fel a kérdést, nehogy kinevessetek emiatt, vagy azt írják a "kedves" válaszolók hogy "fürödni kéne". Tisztálkodás rendben van, kenegetem én is és nincs is kiszáradva. De valahogy mégsem akar elmúlni. El fog még a szülésig múlni? Vagy csak utána?

2011. júl. 2. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Jaj, ugye nem értettél félre? Nem a mosdásra írtam, hogy vízzel mosom... Ahányszor viszketni kezd, külön csak a mellbimbót és az udvarrészét mosom, naponta többször is, majd törölköző, majd kenőcs. Isten ments, hogy a mosakodásra rossz szót szóltam volna, ugye, nincs félreértés? :S
2011. júl. 2. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy voltam:) Az elsőnél nem volt, a másodiknál pokoli, néha véresre vakartam. Testápolóval kentem mikor viszketett, kb a 20. hét körül elmúlt.
2011. júl. 2. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen és még mindig tart borzalmasan rossz teljesen kivan száradva és szörnyen tud égni már nem tudom mit kezdjek vele. Kentem rá testápolót is de az sem használ.
2011. júl. 2. 15:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem értettelek félre! Csak írtam hogy attól féltem hogy kapok hideget-meleget a kérdésem miatt. De köszönöm a tanácsaitokat. Akkor marad a krémezés és a reménykedés hogy hamarosan elmúlik. :-)
2011. júl. 2. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!