Akinek volt a hasán jócskán felesleg a terhessége előtt is, annak az első baba először mikor látszódott meg?
Lehet rám követ vetni, hogy miért vagyok túlsúlyos, miért vállalok így gyereket, stb. , de itt most nem erre lennék kíváncsi.
Inkább teltebb, ducibb kismamák válaszait várom, hogy közeli ismerősök, majd a távolabbi ismerősök, kollégák mikor látták rajtuk, hogy babát várnak?
Ahogy kerekedett a hasatok, úgy a felesleg is tűnt el róla, és feszült ki a hasatok?
Bocsi, ha hülye a kérdés, de még nem voltam terhes :)
13:57 vagyok. Ez is biztos adottság kérdése, de szerintem olyan feszes nem lesz a pocid sose, mint a soványaknak. Legalábbis nekem nem lett, hiába kerekedik. Bár még fog nőni bőven. Egyébként hány hetes vagy?
27h km
Én a 174cm-hez 81 kilóval kezdtem a terhességet (mondjuk aztán gyorsan fogytam pár hét alatt 6 kilót) és mindig is volt hasam. Nekem mégis már nagyon korán volt pocim, még a 12. hét előtt. Igazából ez akkor még csak a felfújódás volt, de ez ugye mindegy, mert mások nem tudták és egyből babára gondoltak.
És igen, most a 20. héten már látványos a pocim, és én is abból veszem észre a növekedését, hogy egyre jobban kifeszül, ahol eddig kis hurkák voltak, már ott is egyenes.
Egyébként azt mondják, akinek van a hasán felesleg az később érzni meg a baba mocorgását. Nos, én ezt is megcáfoltam, mert már a 12. hét környékén érzetem kis "csiklandozásokat" és az bizony már ő volt! :) Amúgy első baba.
Nekem ahogy kerekedett úgy nyúlt a bőr mindenhol,még az úszógumim is eltűnt,jó volt.
Most hogy megszültem ismét van hasam és úszógumim :( sajnos.
Jobb volt terhesen.
Nagyon szepen koszonom mindenkinek a valaszokat! Alig varom hogy az en uszogumim is kisimuljon :)
Jo babazast mindenkinek!
Kedves utolsó!
Látom ide, is idetaláltál, és csak ezt a két szót ismered, kicsit degenerált lehetsz, de ez már nem az én bajom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!