Aki hasonlóan cselekedett írja már le nekem légy szíves, hogy milyet írt a gyerekorvos! Szerintetek?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam,hogy íratnék majd fel tápszert,hogy biztos ami biztos legyen itthon egy dobozzal,ha véletlenül nem lenne tejem és éhes a pici!Persze jó lenne ha nem kellene,de mi a helyzet ha mégis!Falun lakom és itt nem úgy van,mint városban,hogy bármikor(este is)leszaladok a patikába!Kinek mi vált be és mit javasol?Köszönöm a segítségeteket előre is!2011. júl. 1. 11:36
11/15 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látom,hogy jól gondolkoztam,hogy íratok fel!Köszönöm a véleményeket hasznosak voltak!Mindenképp HA-sat íratnék,mert én kiskoromban hasfájós voltam sokáig így inkább megelőzöm a dolgot!
2011. júl. 1. 13:01
12/15 anonim válasza:
Nekunk is irtak fel a korhazban mindket gyerekhez tapszert, mert mindkettovel ugyanugy jartunk: viszonylag nagy sullyal szulettek, a tejem meg a 3. napra sem indult be, masodik nap estejetol kezdve mar sokat sirtak, elkezdtek besargulni, igy potlast is kaptak a szoptatas mellett.
Viszont erdekes, hogy egyik gyereknek sem jott be a HA tapszer, a sajat gyermekorvos irt simat.
13/15 anonim válasza:
Szia nekem a korházban irták fel.humana ha 1 start volt azt hiszem a neve...ki is váltottam ált a szekrényben hála nem volt rá szükség egy jó darabig d ebiztonságban éreztem magam hogy ott van és ha kell tudok mihez nyulni ha esetleg nem lenne elég a tejcsi...Mert az első az nehogy éhes legyen a baba...
14/15 anonim válasza:
Kórházban ált. felírnak, de NE IRASS FEL mert akkor egyszer tuti kibontod és onnan elindultán a lejtőn:-(((
Ne gonodlj arra, hogy nem lesz tejed!!
15/15 anonim válasza:
Nem árt ha van otthon. Nem biztos, hogy hozzányúlsz, de pszichésen segíthet. Nekünk az elején kellett néha pótlás, de csak az első három hétben. Utána egyáltalán nem. Most 13és fél hónapos és még mindig szopizik. Ha akarod, meg tudod állni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!