Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Műtöttek már valakit terhesen...

Műtöttek már valakit terhesen vírusos szemölcs miatt?

Figyelt kérdés

Hogy zajlik? Fájdalmas?

Úgy néz ki rám is ez vár. Bár kaptam rá egy oldatot, de szerintem nem igazán hat.

Nagyon félek.

Aki tudja ,hogy zajlik kérem írjon!!

27 hetes kismami

2009. márc. 27. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Először is: MINDEN szemölcs vírusos. Az anyajegy nem vírusos.

Másodszor is: a szemölcsöt sokkal könnyebb műteni, és kisebb műtét. Lehet égetni vagy fagyasztani is - és gyorsabban is gyógyul.

2009. márc. 27. 14:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia!Nagyon fontos most a műtét?Nem várhat szülés utánig?Nekem is HPV-m van már 22éve,de még nem műtötték meg.Igy szültem 4 gyereket.Ha lézeresen csinálják vagy fagyasztják,az nem fáj,azt hallottam.
2009. márc. 27. 15:59
 3/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Azt mondta a doki, hogy nem szülhetek így, mert a kicsi elkaphatja és az komoly gondot jelent.

Köszönöm neked a választ!

2009. márc. 28. 04:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Engem egy hete műtöttek, Hpv-s szemölccsel. Be kellett feküdnöm a kórháza, kaptam infúnziót, hogy ne gyengüljek le, mert enni nem lehetett, helyileg érzéstelenítettek, kimetszették és egy öltéssel összevarták, kb. 10 perc alatt meg is volt. Nem fáj, a szuri egy kicsit kellemetlen, a többit pedig nem is lehet érezni. Ne aggódj. Esére még benn tartottak a bab érdekében, reggel pedig haza is mehettem. Ha nem veszik le szülésnél tényleg megfertőzi a babát, ezt pedig szerintem egy anyuka sem akarná, hiszen a baba az első.

Ha esetleg van valami kérdésed írj nyugottan,

Boldog babavárást,

20 hetes kismama:)

2009. márc. 28. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!