Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30. hetben jarunk. Honnan...

30. hetben jarunk. Honnan lehet tudni hogy milyen helyzetben van a kislanyom? Ha

Figyelt kérdés

Azt erzem hogy nem fuggolegesen van hanem slegant.Jobb oldalt a mellem alatt erzek neha eros rugasokat,kinyomasokat, bal oldalt lent a combom tove korul erzek kicsi mozdulatokat,rugasokat.

Akkor most milyen pozicioba van?A mellem altt ahol erosen rug az ott a laba?Vagy a keze ilen eros?

Eddig keresztben volt de ugy mar nem fer.Viszont fuggolegesen valamiert nem szeret lenni csak igy slegant.

2009. márc. 27. 12:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia, én is 30.hétben járok, nekem most egész jobb oldalt rugdos fenn, szerintem az a lába, mert a kezével lent szokott "simogatni", de néha fogalmam sincs hogy lehet, mert érzem jobb oldalt is, és rá félpercre már baloldalt rugdos, el nem tudom képzelni hogy hogy feküdhet olyankor!

Boldog Babavárást!

2009. márc. 27. 13:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én kincsem fejvégű, lent a kis kezeivel "gyötör", fent pedig a lábával rúgja szét a pocakom. Főleg a jobb oldalamat szereti, vagyis ott nyomja ki magát. Rugdosni pedig fent, de inkább a bal oldalon szokott. Szerintem neked is fejvégű a babód! Ezt a fejvégű fekvést nem épp úgy kell elképzelni, hogy a babó tökéletesen a köldököd vonalában fekszik. Attól, mert enyhén "félrehord", még fekhet fejjel lefelé! :)

30 hetes kismami

2009. márc. 27. 13:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Jó esetben, ha fejvégű a baba fekvése, akkor fent egyik oldalon a popsija van,másik oldalon kicst lejjebb a térde, a kezei pedig alul. Néha a hátukat nyomják ki egyik oldalra. Három babát hordtam ki és elméletben tudom minek hol kell lenni, de néha én is döbbenten néztem, hogy mit produkálnak a pocakban. Szerintem neked is fejvégő a baba fekvése. Sok boldogságot nektek!
2009. márc. 27. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!