Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A szex stopp az mit is jelent...

A szex stopp az mit is jelent pontosan?

Figyelt kérdés

sziasztok! Azért kérdem, mert mi barnázás miatt lettünk szex stoppra állítva... A terhességem legelejétől barnáztam (kb. 4 napja maradt abba), már a 9. hétben vagyunk. S most már nagyon nagyon pajzán álmaim vannak. Eddig még csak csak ment, de ma reggel arra ébredtem, hogy hatalmas orgazmusom volt... Nem tudom, hogy a szex stopp az a behatolás stoppja, hogy ne izgasson ott semmit, vagy orgazmus stopp is... Na ez esetben már mindegy, mert ez ma reggel hatalmas volt...

De ha orgazmus stoppot nem jelent, akkor viszont nyali-fali mehet nem?

Bocsi a bugyuta kérdésért...

2009. márc. 27. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnos a megtapadást nehezíti a méhösszehúzódás, amit az orgazmus is okoz! :( Szóval a szexstopp orgazmusstopp is. Megértelek. Nekem is csak az álmok maradtak, aztán én is arra ébredtem, hogy ajaj...

Engem is barnázás miatt tiltottak el. Persze megéri, gondolj erre! :) És a 12. hét már nincs olyan messze, talán kaptok feloldást!

2009. márc. 27. 09:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Se behatolás, se orgazmus! Mi is el vagyunk tiltva!

Aztán a 16. hét után óvatosan bepróbálkoztunk, vérzés lett a vége. A párom azt mondta, ne is kérjem szülésig, hogy hozzám nyúljon (én kezdeményeztem, mondván, mi baj lehetne)

Úgyhogy nagyon óvatosan!!

2009. márc. 27. 10:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

Még csak 19 hetes leszek:((((

2009. márc. 27. 10:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát köszi.... Na mindegy ettől csak nem lesz baja a kicsinek.... Hát álmomban nem tudom kontrollálni magam sajna... Azaz egypár napig ment, de ma..... úúúúúú
2009. márc. 27. 10:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek ezzel mi is így vagyunk a férjemmel, 20 hetes vagyok és első perctől el vagyunk títltva a házasélettől, veszélyeztetett terhes vagyok és folyamatosan begyullad a hüvelyem, ezért no sex, na de azért a kényeztetés nálunk sem marad el, mert az nincs megtíltva és az álmok is ott vannak, ami addig míg alszol jó érzés mert olyan mintha tényleg megtörténne. De az első most a baba, a sexet lehet majd pótolni, nem de?

Boldog babavárást,

20 hetes kismama:)

2009. márc. 27. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!