Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jósló fájás volt? Mikor volt...

Jósló fájás volt? Mikor volt az első jóslófájásotok?

Figyelt kérdés
este arra ébredtem hogy fáj a hasam próbáltam simogatni hogy hátha elmúlik de nem hatott így mozgolódni kezdtem de az se volt jó ekkor megfordultam a másik oldalamra és pár másodperc múlva elmúlt ez kb 2-3 percig tartott!!33 hetes vagyok nem korai ez?
2011. jún. 30. 13:33
 1/3 anonim ***** válasza:
33 hetesen akár görcsölsz, akár nem NE SIMOGASD a hasad. Méhösszehúzó hatása van, ami még ilyen korban nem jó. Az oké, h odanyúlsz, mikor a baba mocorog v apa ad rá puszit. Ha fájásod van, akkor csak hagyd, feküd jel, várd meg míg elmúlik. Ha elnyúl, újra összehúzódik, akkor kórház.
2011. jún. 30. 13:40
 2/3 anonim ***** válasza:

A simogatás csak akkor ingerli a méhet,ha nagyon gyakran simogatod!

Az elsővel és a másodikkal a 38. hét elején volt jóslóm először. A harmadikkal már a 23 hetesen. A védőnő azt javasolta,emeljem a magnéziumot.

Üdv:29 heteske

2011. jún. 30. 13:44
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem 32 hetesen volt először, emeltem a magnéziumot, hogy ne legyen koraszülés, amit 36. hétig szedtem. 38.héten szültem.
2011. jún. 30. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!