Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Reggel wc-zésnél láttam, hogy...

Reggel wc-zésnél láttam, hogy van egy kis körmömnyi vér a wc-papíron. Aggódnom kell?

Figyelt kérdés

Még soha nem volt ilyen. Lehet hogy csak egy hajszálér repedt meg a hüvelyben?? Semmi panaszom nincsen.

17+3 kismami

2009. márc. 27. 07:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Válószínű, hogy nincs nagy baj, de ha többször is látod a nap folyamán akkor,én azért elmennék az orvoshoz egy uh-ra.
2009. márc. 27. 08:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérdés,hogy honnan jött a vér?Nem lehet,hogy aranyered van és az vérzett kicsit?Ha biztosan a hüvelyből jött,akkor viszont csak egy orvosi vizsgálat adhat választ a kérdésedre.Addig is míg eljutsz orvoshoz,pihenj,amennyit csak tudsz és figyeld,hogy elmúlik -e?!
2009. márc. 27. 08:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Orvos mindenképp! ne találgassunk...
2009. márc. 27. 08:12
 4/6 A kérdező kommentje:

Elmúlt, de 10-re úgyis megyek orvoshoz, mindenképpen megemlítem neki.

Tuti, hogy nem az aranyerem volt, sajnos...

De remélem nem lesz semmi baj!!!!!!!!!!! Köszönöm a válaszokat!

2009. márc. 27. 08:37
 5/6 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Azért jelentkezz, légyszi, hogy mi volt a dokinál!
2009. márc. 27. 09:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Minden OK?
2009. márc. 27. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!