Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor fogom (szinte) minden...

Mikor fogom (szinte) minden mozdulatát érzeni?

Figyelt kérdés

22 hetes kismami vagyok.

Már érzem a babámat,de nem egész nap.

Főleg reggel és este,de akkor nagyon.:)

2008. febr. 25. 14:47
 1/3 Tóth Tímea Judit ***** válasza:
100%
Én 20hetes vagyok,változó nállam is a mozgás.Valamikor lustább,ő is reggel meg este aktívabb.Már 3szor éreztem a csuklását.Szerintem ahogy erősödik egyre jobban lehet majd érezni.Jó babavárást!
2008. febr. 25. 14:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki, hogy nem egész nap érzed.-) Lesz még eleged belőle, mikor kirugja bordád.-)

Szerintem egész nap amúgy ő sem mozog, hisz alszik igen sokat.

Én 25 hetes multam, de nekem sem mozog mindig, van hogy csak délután 14-16 óra körül érzem, addig szuszizik .-)

Ma is pl most kb fél órája érzem, leszámítva azt, hogy reggel rugott párat.-)

Néha lehet érezni, hogy nem mocorog, csak forgolódik, ilyenkor lehet nincs is ébren, csak álmában megfordul.

ne félj, ez teljesen normális!! Ő is alszik nem is keveset!!

2008. febr. 25. 15:37
 3/3 anonim ***** válasza:
szia ! :) én is 22 hetes vagyok és a kisleány odabent már most nagyon aktív, van hogy éjszaka is felébredek rá. bár nekem elég hamar "kezdett" mindent, mert 15 hetesen már mozgásba lendült érezhetően :). nekem reggel, este, napközben meg olyan 10 óra körül bandázik sokat, délután inkább csak bújszikál odabent, no meg éjszaka ficánkol elég sokat :). elvileg ez az az időszak (20-27 azt hiszem) amikor a legtöbbet mozog, aztán kicsit kevesebbet :). egyébként biztos mindenkinek más :).
2008. febr. 25. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!