Genetikailag nem túl jó adottságokat örökölhetek a baba-szoptatást illetően. Van valami amivel elősegíthetem a tejtermelődést?
Szerintem most még nem, csak a szülés után kellene elkezdeni szoptatós teát inni vagy ha nincs tej, akkor lehet a gyógyszertárban kapni tablettát, ami esetleg segíthet, de ha orvost kérdezel meg, minden alternatíváról tájékoztat majd.
Nem értem pontosan, hogy hogy érted, rossz géneket örökölhettél. Ha arra célzol, hogy anyukádnak nem volt veled teje, akkor megnyugtathatlak, hogy ez nem jelent semmit. Mindenki más. Anyukámnak nem volt teje, nekem meg volt, nem is kevés. A tejtermelés sokszor az agyban dől el. Ha nem vagy nyugodt környezetben, akkor attól is lehet, hogy a tej nem indul be. A folyamatos idegeskedés, depresszió elapaszthat.
Szoptatós tea: * kerti kakukkfű 50g
* csalánlevél 30g
* ánizstermés 50g
* édesköménytermés 50g
* kecskerutafű 80g
* konyhakömény 40g
* bazsalikom 30g
* majoranna 40g
Teakeveréket készítesz, napi 1-2liter.
Lazíts! A hormonok mindent elintéznek helyetted.Semmit nem jelent anyukád példája. Apukád anyja szoptatott? Lehet azt öröklöd. De ha egyik se, az se jelent semmit. Nem kell semmit csinálni, majd ő tudja. Ne kezdj ok nélkül, túl korán hozzátáplálni!
Főleg ne izgulj előre, mert az viszont nem tesz jót.
Ha meg mégsem lenne elég a tej,akkor eszik mást is és kész.Akkor úgyse tudsz mást csinálni. Ez csak olyan ajándék, csak el kell fogadni, semmi küzdelem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!