Hol vegyek textil pelust, kókuszmatracot. Stb?
A textil pelust a Bippa Kft-nél vettük legolcsóbban, 10 db volt 2300,- Ft, a kókuszmatracot szintén ott vettük, 6900,-Ft volt. 4-5 bababoltot hasonlítottam össze netes ár alapján, így esett a választásom a Bippára. Ott vettük a kifogót is, a 2 db volt 2300,-Ft éa a fürdőlepedőt is 1450-ért. Cumis üveget és cumit is, az árakat már nem tudom, és a pelenkázó lap is onnan van, 3500,-Ft volt a merev aljú.
Nézz körül náluk, szerintem elég jó. Kicsit zsúfolt a bolt, de jó sok cucc van és nagyon segítőkészek az eladók.
Betétet én Tennát vettem, a közepeset, de kaptam egy gennyes húgyhólyag gyulladást, úgyhogy a vége Tenna bugyi lett, mert folyton bepisiltem. :(
Volt olyan szobatársam, akinek elég volt a sima betét, amit mensi alatt használt, de nekem kellett a vastag Tenna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!