7 éve használt kókuszmatracot kaptam. Használható még ha kimosom vagy vegyek másikat?
Figyelt kérdés
Nővérem kisfia használta, aki már 7 éves, tőle örököltük a matracot. Félek, hogy ez idő alatt esetleg beatkásodott vagy bepenészedett. Nem akarom, hogy a gyerek allergiás legyen. Vegyek egy másikat vagy mossam ki és nyárom tegyem ki a napra? Köszönöm a válaszokat.2010. máj. 6. 10:09
1/7 anonim válasza:
szia!Ha jól átnézed,hogy nem penészes,nincs kifeküdve és amúgy jó állapotban van,akkor felesleges másikat venned,szerintem.Kicsit kiszellőzteted,ha kell át is moshatod.Az atkát viszont úgysem látod,ha van,ha nincs,mert szinte mindenütt jelen vannak,sajna.
2/7 anonim válasza:
Tedd el tartalékba, vegyél másikat. Ez nem olyan, mint egy kisruha, amit két hét után kinő, sokáig ezen fog aludni. Ha lehet, vegyél ujat. A régiben van már pisi-kaki-büfi, miegymás...
3/7 anonim válasza:
hát én is vennék másikat. sok az a hét év. és megfelelően volt tárolva? nem penészes?
mi is kaptuk a kokuszmatracot a bölcsöbe, de jo állapotu volt, nem volt foltos sem, és nem volt kifeküdve. mi azt használtuk, de nem 7évet állt.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is ettől tartok, hogy 7 év sok idő. Nem olyan drága, 7000 Ft körül van egy új, ezért gondoltam, hogy nem vacakolok vele, inkább veszek másikat. Azért kíváncsi voltam a véleményekre, hogy más mit gondol, ki lehet-e jól tisztítani és használható-e még ennyi idő után. Köszönöm a válaszokat.
2010. máj. 6. 10:25
5/7 anonim válasza:
A kókuszmatrac nem atkásodik, és mosható. Zuhanyozd át, aztán tedd ki a napra, ebben a szép időben hamar kiszárad, szerintem nyugodtan használhatod!
6/7 anonim válasza:
16hós fiamnak a hétvégén szedtük szét teljesen az ágyát,a kókuszmatracot is és a huzatát is kimostuk.a matracot ki lehet zuhanyozni,ezt a Brendonban mondták,amikor vettük.párom allergiás,ezért vettünk anno a gyereknek kókuszmatracot,mert az nem atkásodik.
7/7 A kérdező kommentje:
Végül vettem másikat mert 6.900-ért volt akciósan. A régit kimosom és megtartom vésztartaléknak.
Köszi a segítséget!
2010. júl. 10. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!