4D-re szeretnék menni, de mikor?
Figyelt kérdés
Milyen valószínűséggel szűrik ki a rendelleneségeket 4D-n?
Ha az érdekel egészséges e a babóm, mikor menjek?
2009. márc. 26. 15:45
1/5 anonim válasza:
A 12. héten kombinált szűrésre, amit anyai vérből és tarkóredő vizsgálatból állapítanak meg. Majd a 18. héten az AFP vizsgálatra. Én magánklinikára mentem a 12.hetivel mert a kórházban nem végeznek kombinált szűrést csak ultrahang van. És a 18. heti AFP-t mindkét helyen megcsináltattam, ez utóbbit azért,mert az ultrahang a sima kórházban felületes 5 percig tartott, míg a magánnál fél órát és kaptam mellé mindkét esetben dvd-t és képeket.
2/5 anonim válasza:
Én 24 hetesen fogok menni azt mondják akkor jól látni.Az AFP vérvétel meg a 12 hetes Down-szűrésnél ha nincs gond akkor remélhetőleg jól van a baba.Nem szabad rosszra gondolni.jó babavárást 21 hetes kismami
3/5 anonim válasza:
Én 16 hetes kismama vagyok. Mi voltunk a 12. és a 14. héten is. Szerintem tőled függ, hogy mikor mész. Ha egész babaképet akarsz, akkor korábban, ha nem akkor ráérsz.
Az orvosok kötelesek a 7., 12-13., 18-19., 28-33.hét között csinálni 2-3D UH-t.
4/5 anonim válasza:
Nekem tegnap mondta a dokim,h a 24-27.hét közt a legideálisabb menni 4D-s uh-ra!
20 hetes kismama!
5/5 anonim válasza:
Én 24 hetesen voltam és nem a legjobb időpont volt. A doki azt mondta, hogy a 24-27 héten ülnek ezért nem lehet őket jól látni. És még akkor kicsik, ami ideális időpont a 30. hét. Egy 9 perces dvd-t kaptunk jó visszanézni, de nem sokat látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!