Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első,9. heti valószínű hüvelyi...

Első,9. heti valószínű hüvelyi ultrahangra apuci is bejöhet? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem olyan rendes fogadott dokim van hogy a páromat már 5 hetesen be hivta pedig akkor még csak petezsák volt. 7 hetes kismama:))))))))
2009. márc. 26. 11:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Nálunk annyi volt a kérdés, hogy engem zavar e a párom jelenléte a vizsgálaton. Amúgy bejöhetett, az összes UHra, ő is kérdezhetett, mi micsoda, neki is mutatta a doki, hogy mi micsoda lehet a 6és 8hetes Uhkon, a többin meg már érdekesebb dolgokat is megnéztünk.

Azért kérdezzétek meg ott helyben, mikor már várakoztok, hogy bemehet e a kispapa. Nem hiszem, hogy nem engedik be.

2009. márc. 26. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Apucitől (is) függ. Az enyémet zavarta, hogy a doki "dugdos", így nem jött. De a többin már ott volt!!!
2009. márc. 26. 11:16
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem mondta a doki, hogy ha megbeszéltük, akkor nincs ám kizárva az apuka sem! :)
2009. márc. 26. 11:25
 5/6 anonim ***** válasza:
a székesfehérávri kórházi ambulancián nem mehet be a hozzátartozó, még apuka se :(
2009. márc. 26. 13:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem magánrendelőbe jártam uh-ra, hanem a kórházba, ott nem jöhetett be, és szerintem ritka az a kórház, ahol ezt megengedik.
2009. márc. 26. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!