Ha volt méhen kívüli terhességed, hogyan és mikor vették észre?
Látszik ultrahangon? Ha volt vérzés, volt mellé fájdalom is? A vérzés mennyi ideig tartott?
Nagyon köszönöm, ha válaszoltok.
Kávézacc színű folyás, majd vérzés. Még aznap, 4+6-nál műtöttek, az egyik petevezetőm már megrepedt. UH-n nagy nehezen megtalálták, már vér volt a medencémben. Fájdalmam nem volt előtte, és utána sem, csak a laparoszkópia miatt feszült a hasam. Kb 2 hétig véreztem, de tisztasági betét elég volt.
A másik kérdésnél írták a termékenység drasztikus csökkenését, ezt el ne hidd. Az összes orvos azt mondta, hogy picivel kevesebb az esély, de semmiképp sem fele annyi. Nekünk elsőre összejött a baba két hónappal a műtét után, egy petevezetékkel...
Remélem csak érdeklődsz, és nálad nincs szó ilyesmiről!!! Senkinek sem kívánom. :(
32+6 hkm
Nem tudom még, hogy érintett vagyok-e. Nagyon bízom benne, hogy nem... Holnap megyek megint dokihoz, az előzmények nagyjából: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Múlt szerdán voltam, akkor 1300 körül volt a hcg-m, de az ultrahangon a nő azt mondta, hogy nem lát terhességre utaló jelet se méhen belül, se méhen kívül.
Volt vérzésem a poz. teszt után 4 napig, de már nincs, és semmilyen fájdalmat sem érzek.
Elkiabáltam :(
Megint elkezdtem vérezni. Nem nagyon, remélem nem lesz baj holnap délig.
Jaj, nagyon drukkolok!!!
Hát az a helyzet, hogy ahogy észrevettem rohantunk a kórházba, és pár órán belül műtöttek. De gyengébb volt, élénkpiros.
Aranyos vagy, köszönöm az érdeklődést. Az van, hogy találtak végre petezsákot csak kicsi (3x4 mm) és nagyon nem jó helyen van, a méhszájnál. A hcg érték bíztató, 4ezer fölötti volt.
HA megmarad, akkor lehet, hogy megint a császáros hegemnél tapad meg, ami már a múltkor sem volt jó, mert nem jutott oda elég vér, tehát nem tudott fejlődni. Doki szerint valószínűleg megint ez fog történni, de azért reménykedni még lehet. Írt fel utrogestant, és hétfőn kell megint mennem.
Akkor kiderül, hogy nő-e tovább a hcg, meg megnézik megint ultrahanggal. De legalább már azt tudom, hogy nem méhen kívül van, ez is valami. És persze reménykedek, hogy minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!