Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vállalnátok-e 3. babát, ha ez...

Vállalnátok-e 3. babát, ha ez volt az álmotok, de édesanyátok halálos beteg? Mennyire nehéz így a terhesség, illetve lelkileg bírható-e?

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 14:48
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Bocs: ... más okból volt nehéz...
2011. jún. 27. 15:37
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
szia én 28 hetes vagyok a papámnak 2-3 hetet adtak..már most nehéz a gondolattal élni de itt a baba a pocimban és soikat segit a felkészülésben..és az elfogadásban..vállald be nyugodtan attol hogy babád lesz nem lesz se könnyebb se nehezebb ha anyukád eltávozik,de lesz miért tovább erősnek maradnod..nagyon sajnálom amugy amin keresztül mentek..28 hkm
2011. jún. 27. 16:04
 13/25 anonim ***** válasza:

Én mikor terhes voltam a másodikkal a nagypapám már nagyon beteg volt és aznap mikor megszületett a kisfiam ő meghalt. Nekem olyan érzésem van azóta mintha papa helyett született volna. Olyan lenne később nálatok is mintha anyukád helyett születne hogy kárpótoljon, hogy már nem lehet veled!

Szóval én vállalnám a 3. -at.

Barátnőm kismamaként temette el a szüleit...

2011. jún. 27. 18:02
 14/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó két választ is, én is így gondolom és olyan jó, hogy ebben megerősítettetek! Kitartás mindenkinek! Jó babavárást és babázást!
2011. jún. 27. 19:45
 15/25 anonim ***** válasza:

Anyukázz és Babázz, tuti erős Anyuka vagy és biztos vagyok benne, hogy ha már elmegy Anyukád, tovább él Benned, gyermekeidben. Jó Anyát és jó embert faragott Belőled!

A legelső olyan válaszoló vagyok, aki amellett van, hogy hajrá babázz!!!!

2011. jún. 27. 21:56
 16/25 anonim ***** válasza:

Mikor kiderült, hogy aznap születtem amikor a párom nagymamája meghalt, nagyon furán éreztem magam. Még most, 7 év után is olyan hihetetlen. Ebbe mndenki azt magyaráz bele amit akar.

Te tudod mennyire vagy erős. Az tudod, hogy mi várható, és hogy mindenképpen meg fog történni, csak azt nem tudod, mikor.

Én vállalnám, ha ez az álmom, a párom is szeretné és egyébként minden adott lenne.

Ha most nem vállaljátok akkor később lesz esetleg 3. baba? Vagy akkor örökre lemondasz erről az álmodról? Később mikor 3. meg nem született babádra gondolsz majd, mit fogsz érezni? Bánni fogod örökre, vagy nem?

Én vállalnám, de nem tudom, milyen a helyzeted, az életed, mennyi energiát vesz fel a 2 gyermeked nevelése, édesanyád ápolása, az idegeskedés.

Akár hogy is döntesz, mindenképpen el kell fogadnod, hogy mit hoz a jövő.

2011. jún. 28. 00:06
 17/25 anonim ***** válasza:
Szia. Ez most nem igazan a kerdesedhez kapcsolodik, de az en testveremnek is attetes rakja van, es most fogunk kiprobalni nala egy gyogyszert,amirol nagyon sok jot hallottunk , olvastunk.Olyanok is meggyogyultak akiknek mar csak nehany honapot josoltak. Ha gondolod irj privit
2011. jún. 28. 07:38
 18/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztató szavakat! Amiatt aggódom csak, hogy a babának nem árt-e majd az idegeskedés...

3. baba most lenne ideális, később nehezebb lenne, és nem szeretnék végleg lemondani róla.

Nem tudok privit küldeni a gyógyszer témában, kérlek állítsd be a rendszerben. Előre is köszi!

2011. jún. 28. 10:09
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Nővérem 7 hónapos terhes volt, mikor meghalt anyukánk rákban, ő megakarta neki mutatni még él....Végig tuduk, hogy meg fog halni, agydaganata volt. A kislány teljesen egészséges, jó idegrendszerű, probléma mentes terhesség volt.
2011. jún. 28. 14:07
 20/25 A kérdező kommentje:
Sajnos a kérdés nem kérdés már, édesanyám meghalt hétvégén. Megválaszolta a kérdést! Jaaaaaaaaaaj
2011. júl. 11. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!