Vállalnátok-e 3. babát, ha ez volt az álmotok, de édesanyátok halálos beteg? Mennyire nehéz így a terhesség, illetve lelkileg bírható-e?
Én mikor terhes voltam a másodikkal a nagypapám már nagyon beteg volt és aznap mikor megszületett a kisfiam ő meghalt. Nekem olyan érzésem van azóta mintha papa helyett született volna. Olyan lenne később nálatok is mintha anyukád helyett születne hogy kárpótoljon, hogy már nem lehet veled!
Szóval én vállalnám a 3. -at.
Barátnőm kismamaként temette el a szüleit...
Anyukázz és Babázz, tuti erős Anyuka vagy és biztos vagyok benne, hogy ha már elmegy Anyukád, tovább él Benned, gyermekeidben. Jó Anyát és jó embert faragott Belőled!
A legelső olyan válaszoló vagyok, aki amellett van, hogy hajrá babázz!!!!
Mikor kiderült, hogy aznap születtem amikor a párom nagymamája meghalt, nagyon furán éreztem magam. Még most, 7 év után is olyan hihetetlen. Ebbe mndenki azt magyaráz bele amit akar.
Te tudod mennyire vagy erős. Az tudod, hogy mi várható, és hogy mindenképpen meg fog történni, csak azt nem tudod, mikor.
Én vállalnám, ha ez az álmom, a párom is szeretné és egyébként minden adott lenne.
Ha most nem vállaljátok akkor később lesz esetleg 3. baba? Vagy akkor örökre lemondasz erről az álmodról? Később mikor 3. meg nem született babádra gondolsz majd, mit fogsz érezni? Bánni fogod örökre, vagy nem?
Én vállalnám, de nem tudom, milyen a helyzeted, az életed, mennyi energiát vesz fel a 2 gyermeked nevelése, édesanyád ápolása, az idegeskedés.
Akár hogy is döntesz, mindenképpen el kell fogadnod, hogy mit hoz a jövő.
Köszönöm a biztató szavakat! Amiatt aggódom csak, hogy a babának nem árt-e majd az idegeskedés...
3. baba most lenne ideális, később nehezebb lenne, és nem szeretnék végleg lemondani róla.
Nem tudok privit küldeni a gyógyszer témában, kérlek állítsd be a rendszerben. Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!