11 hetes terhes vagyok, nem baj ha bekeményedik a hasam ilyen korai terhességnél?
Szia!Nekem is keményedett a hasam,azt hittem,hogy ez a normális.Az orvosom közölte,hogy jó lenne abbahagyni a munkát(fizikai munkát végeztem),mert nem fogja bírni a szervezetem.Valószínünek tartom hogy te sem pihensz eleget.Figyeld a szervezeted ,ha gyakran keményedik a pocakod jobb kíméletesebb életmódra váltani.Tudom sokan dolgoznak a terhességük alatt,de nem vagyunk egyformák.Én a 10.hét után már nem dolgoztam és nem bántam meg ,mert a pici a legfontosabb.
Pihenjél és minden rendben lesz!
Szia!
Az előttem szólónak igaza van. Sokat pihenj és ne stresszelj! Kéne szedni magnéziunot. Az orvosod nem irt fel??? Beszélj vele mert azt szoktak ilyenkor felírni izomösszehúzódásra.
Üdv: 20 hetes kismami
Szia,
Nekem is mindig keményedetta hasam, aztán a 12. héten kiírt a háziorvos, és és elkezdtem szedni a magne b6-ot az elevit mellett.A magne b6 ellazítja az izmokat, és megszünteti a görcsöket.De tényleg az is számíthat, hogy ki mit dolgozik, mennyire erőlteti meg magát.
Üdv
16 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!