Szerintetek felesleges az utolsó trimeszterben letenni a cigarettát annak, aki addig dohányzott?
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 11:17
11/16 A kérdező kommentje:
12:27-es ez azért elég durva volt nem gondolod?Ha az összes dohányzó nő nem vállalna gyereket mert felesleges, akkor hová lenne a világ?Egyébként is nem arra voltam kíváncsi,hogy kinek való egy gyerek...
2011. jún. 27. 13:37
12/16 anonim 

válasza:

Nem az összes dohányzó nőről írtam (aki leteszi a cigit, mikor terhes lesz). Hanem arról, aki két trimesztert végigpöfékel annak tudatában, hogy minek teszi ki ezzel a gyerekét.
13/16 anonim 

válasza:

Ja, és szerintem meg ez a durva.
14/16 anonim 

válasza:

Büdös bagós önző dög az összes "anyuka", aki képes elszívni egy rakás cigit terhesen, miután megtudta, hogy babát vár.
Ha megszületik, szoptatás helyett majd egy cigit dugsz a szájába????????
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm azokat a válaszokat amik a kérdésemet válaszolták meg!
2011. jún. 27. 15:56
16/16 sumergo 

válasza:

Letenni soha nem felesleges! Ellenben nem tudom leírni mennyire felesleges volt eddig minden egyes szálat elszívni! Próbáltam finoman fogalmazni! Nincs bűntudatod? Hogy tudtad ezt megtenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!