Mikor kezdődött, és milyen napszakban a hányingeretek? Mi segített?
Szia!
Nem nagyon voltam hányos, csak párszor, és hányingeremse volt gyakran. Sok praktikát hallottam, de nekem az egy pohár hideg tej segített. Most 16 hetes vagyok, de már semmi bajom 2 hete, kb. a 7-8 héttöl kezdtem émelyegni. De ez is váltzó, mindenkinél más.
Boldog baba várást! :-)
5 ónapig volt hányingerem.
B6 vitamin-nekem nem jött be
Próbáld ki a Rennie-t, nekem anno védőnő ajánlotta
Citromos vizet is ittam
Szia!
Nekem nagyon erős hányingerem, émelygésem és szag, - illatundorom volt, kb. a 15.hétig. A védőnő javaslatai és 3X1 B6 (orvosi javaslatra!)segítettek. A védőnő azt tanácsolta, hogy sokszor egyek, keveset, semmi szénsavas, és hideget egyek, igyak. A legjobb a hideg csapvíz volt. Nem használtam parfümöt, öblítőt, légfrissítőt.
Nálam az első terhességre utaló jel a hányinger volt, mert a mensim rendszertelen és nem tudtam pontosan, mikor(nem)jön meg. A 14. hétig tartott és általában erre ébredtem. Néha este is jelentkezett.
Ami segített nekem: Az éjjeli szekrényen egy csomag keksz és víz. Addig nem keltem fel, míg pár szem kekszet le nem erőltettem egy kis vízzel. Ez segített.
Napközben vagy este a nagyon lassú, mély lélegzés enyhítette.
Szia!
Nekem a9-10. hét körül kezdődött, és a 13. héten el is múlt, de addig kész horror... Egész nap russzul voltam, semmi nem segített, ill. a hányás segített, pár órára helyretett, aztán kezdődött előröl.
Unokatesómnak segített, hogy felkelés előtt pár szem kekszet és egy kis vizet ivott, úgy elvolt egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!