Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit kell érezni haskeményedésnél?

Mit kell érezni haskeményedésnél?

Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 14:59
 1/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Első babaámat várom 19 hetes vagyok. Mivel még nem vagyok benne tapasztalt nem tudom mikortól beszélünk haskeményedésről, illetve milyen érzés, mihez lehetne hasonlítani.

Néha érzek valami ahhoz foghatót, főleg este, és akkor ha hanyatt fekszem, kinyújtott lábbal.

Köszönöm a válaszokat előre is.

2009. márc. 25. 15:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Igazából ezt így nem lehet leírni, de én kívülről is éreztem, hogy teljesen bekeményedett a pocim, olyan volt mint a kő, belül meg nagyon feszült. Valami ilyesmi érzés. Remélem segítettem egy kicsit. 2 hetes kisfiú anyukája
2009. márc. 25. 17:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm a választ!
2009. márc. 25. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!