10. hetem taposom, eddig nem volt semmi panaszom ugy ertem verzes vagy barnas folyas. Azt mondjak a 12 hettöl nem kell annyira aggodni hogy elvetelek, ha eddig minden rendben bizhatok benne hogy igy is marad?
Szia! Én 8 hetes vagyok és nekem a 4. héttől folyamat barnázásom van, a baba mégis 2 cm és egyelőre jól van (kop-kop-kop). Na abban biztos lehet, hogy Ők már felszívódni tuti nem fognak. Ami még történhet, hogy nem fejlődnek tovább, esetleg megáll a kis szívük. Azt csak Uh-n veszik észre, ők már nem tűnnek el maguktól.
Bíznunk kell benne, hogy minden a legnagyobb rendben és ha eddig ilyen szépen fejlődött, hát miért most állna le a fejlődéssel. Azt mondják, hogy az első 12 hét rizikós. Mégis a legtöbb baba az 5. és 8. hét közti időszakban adja fel, ha valami nem stimmel. Persze utána is lehet, de csak POZITÍVAN! Nem lesz gond és kész!!! Neked október végén jön az egészséges babulód, nekem meg november elején :o) Ez így van rendjén és így is lesz!
Boldog babavárást!!!!
köszönöm a valaszokat,probalok pozitivan hozza alni de nem tudom kitörölni ezeket a buta gondolatokat.
igen nekem oktober 20-ra mondtak a baba erkezeset,nagyon varjuk
sziasztok
Szia!
Én 11 hetesen és 6 naposan kerültem kórházba (12 hét előtt 1 nappal) mert hirtelen egyszer csak ömlött belőlem a vér. Szerencsére nem vetéltem el, most 18 hetes vagyok és 2 hete derült ki az, hogy mélyen tapad a lepény. Valószínű ezért volt a vérzés. Amióta kijöttem a kórházból, minden héten barnáztam 1-2 napig. Kb. 2 hete elmentem dokihoz, ekkor mondta, hogy mélyen van. Kaptam vérzéscsökkentőt (Dicynone) és azóta megszűnt a barnázás. Remélem később a lepényem is fentebb vándorol. A baba amúgy jól fejlődik, neki nincs semmi baja. :D 18 hetes kismami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!