Jé, hozzánk nem jött ki (pest megyei kisvárosban), csak nekem kellett eljárnom tanácsadásra és kész.
2009. márc. 25. 08:59
2/11 anonim válasza:
nálunk még csak egyszer volt, 25hetesen. akkor még nem is volt kész a babaszoba sem, rumliszobának nézett ki. azóta még nem volt, de talán még egyszer jön, hogy a szülésröl beszélgessünk. 34hetes
2009. márc. 25. 09:02
3/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon lelkiismeretes a védőnőd.Hozzám sem jött ki míg babát vártam,igaz hogy tervezte.Én budapesti vagyok és nagyon sok itt a környéken a baba.így nagyon elfoglalt a védőnőm!Szerintem fontos a védőnővel a jó bizalmas kapcsolat!
2009. márc. 25. 09:03
4/11 anonim válasza:
Hozzám a 36-ik héten jött ki, de nem nézte meg a babaszobát. Ettől függetlenül azért biztos felmérte a helyzetet, hogy milyen körülmények között élünk. Gondolom a látogatásuknak az egyik célja ez.
2009. márc. 25. 09:21
5/11 anonim válasza:
Szerintem ez védőnőtől függ, ki milyen lelkiismeretes védőnő és mennyire fontos neki a kismama, nálunk 15-16 hetesen volt, pár percre jött, hogy megnézze, hogy vagyunk, mert tudja róllam, hogy elég parás kismama vagyok.Szóval nekem ez kifejezetten jól esett mikor meglátogatott,
Boldog babavárást,
20 hetes kismama:)
2009. márc. 25. 09:31
6/11 anonim válasza:
Nekem a védőnő először kb 21 hetesen jött ki, de nem nézett körül.Nézhetett is volna, mert akkor még nyoma sem volt a babszobának, akkor az még a mi hálószobánk volt.De én pl nagyon sok különböző védőnőről hallottam, hanyagoktól kezdve a túlbuzgókig, neked kell érezned, hogy mennyire egészséges a hozzáállása.
Mai napig nem tudom miért van az hogy egyszer ő jön, egyszer én megyek, mert amikor kijött nem nézett meg semmit. Viszont ami feltűnt, hogy amikor nálunk volt, nem írt be a kiskönyve, csak megbeszéltük a dolgokat, feltehettema kérdéseim.
Ha nem tolakodó a védőnőd, akkor szerintem örülj neki ha ő megy és nem neked kell menni.
2009. márc. 25. 09:36
7/11 anonim válasza:
Megkérdezi jól vagy-e ,van-e valami tennivalód a következő napokban,hetekben és igen szét néz hogy milyen a lakás hova jön a baba mert a korházból nem fognak hazaengedni ha ő nem küld nekik egy olyan papírt amin megfelelőnek találta a körülményeket amibe hazavihetitek a babát.A látogatás lehet lezajlik egy negyedóra alatt.Nem korai van akihez hamarabb is kimennek olyan is van akihez csak egyszer vagy egyszer se.
2009. márc. 25. 09:38
8/11 anonim válasza:
Hozzám a 27. héten jött el. Nagyon hasznos volt a látogatása, mert akkorra már voltak holmik a babának, amiket meg tudtam mutatni. Ő pedig elmondta, hogy még mik szükségesek és mik nem. Elmondta, hogy hova helyes elhelyezni a kiságyat és még sok ötletet adott.
Számomra nagyonis hasznos volt és örültem, hogy ekkor jött.
A 15. héten mondjuk nem tudtam volna mit megmutatni neki, de egy kellemes otthoni légkörben eltöltött beszélgetés, irányítás lett volna a látogatás célja. Szerintem ilyesmire számíts te is.
2009. márc. 25. 10:03
9/11 anonim válasza:
09.38-nak. Ezt hol hallottad, hogy így van? Mármint, hogy a védőnő tájékoztatja a kórházat, hogy hazavihető-e a baba, a körülmények miatt? Én ezt furcsállanám.
2009. márc. 25. 10:15
10/11 anonim válasza:
9.38-as vagyok,ezt nem csak úgy halottam a férjem unoka huga védőnő,tőlle tudom.Környezettanulmánynak hívják és ha megszületik a baba akkor küldik be a védőnők a korházba,mikor én szültem 2 éve akkor pl:volt egy anyuka akit nem engedtek haza a babájával mert a védőnője nem találta megfelelőnek a körülményt ahova hazavigye a picit,a legtöbb kismama ezt nem tudja mert nem szokták mondani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!