24. hetes vagyok, és begyulladt a torkom, de nem jár lázzal, sem hőemelkedéssel. Ez ugye nem árt a babának?
Szia!
Ne aggódj, nem árthat a babának. Én 29 hetes kismama vagyok és sajnos már 3x voltam beteg a terhesség alatt. (nátha, arcüreggyulladás)
Az arcüreggyulladásomra Sinupret-et szedtem (növényi alapanyagokból álló gyógyszer) és a náthámra, torokfájásomra homeopáthiás szereket. Nálam bevált.
Szia
A torok gyulaldástól nem lesz baj.
Arra kell nagyon figyelni, hogy más "részedre" ne terjedhessen át a gyulladás, értem ezalatt a mandulákat, vagy pl a nyirokcsomókat, mert egyébként a gyulladás az egyik legveszélyesebb dolog a babára nézve. Épp ezért a torokgyulladást érdemes karbantartani.
(Nekem pont most volt fogíny gyulladásom, ami magában nem volt veszélyes, de amikor annyira elterjedt, hoyg a nyirokcsomóim is begyulladtak, azonnal antibiotikumot kaptam, mert az meg már veszélyes lett volna, sokkal inkább mint az antibiotikum)
Üdv
32 hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!