18 hetes babás vagyok. A dokim elküldött genetikai vizsgálatra. Az orvos a Bajcsiba dolgozik. Be kell ott jelentkezni genetikai tanácsadásra vagy csak oda megyek és várom a soromat?
Szia!
A Bajcsy Genetikára be kell jelentkezni, én ezen a telefonszámon tettem: 432-7764 (8h-17h-ig)
A Genetikán egy Schöpf-Merei-s csapat dolgozik (Dr. Ferenczi Miklós és Imrei Júlia). Csak jókat tudok róluk mondani!
Január végén, 20 hetesen kellett placenta byopsiára mennem, mert az AFP-m alacsony volt és a HCG magas.
A leletem elkeveredett és nagyon későn kaptam kézhez, ezért sürgős volt nálam a vizsgálat. A következő műtétes napra elő is jegyeztek.
Nagyon emberségesek, és profik!
Sajnos a Genetikai tanácsadáson mindig sokan vannak, emiatt legalább 1-2 órás várakozásra kell számítani.
Hiába mondanak időpontot, akkor is kell várni. Én már úgy voltam vele, hogy hazamegyek, ideges voltam, minden bajom volt.
De szerencsére ott volt a férjem és lenyugtatott. Ha teheted ne egyedül menjél, vigyél kaját és olvasni valót!
Szia én multhéten voltam pont ugyan ott:)
Nos odamész bejelentkezel a kartonozoban aztán fel kell menni asszem a 2dik emeletre és ott lesz a folyosó végén a genetikai tanécsadás arra mindenképp menj mert én is megjártam vártam 3órát a semmire:(
Utána fel kell menni asszem a 4dik emeletre és ott lesz az UH de ott csak akkor vizsgál meg a doki ha meg van a genetikai tanácsadásod:)Én este 7re értem be az Uh:):)
AMugy a Dr.Ferenczy Miklóshoz jelentkezz be ő ott a genetikus guru:)
Remélem te előbb bejutsz majd mint én :)
Boldog babavárást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!