Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kitől kell kérni azt az...

Kitől kell kérni azt az igazolást ami igazolja hogy jártam tanácsadásra rendszeresen? Védőnő vagy az orvos akinél szültem?

Figyelt kérdés
nem kaptam, az anyasági segélyhez meg kellene.Házi orvos nem adhatja ki?
2009. márc. 11. 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kiskönyvedben vannak pecsétek, mi azokat fénymásoltuk ki, neked nem úgy kell?
2009. márc. 11. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Terhesgondozó szokta kiadni. Tudtommal a tgyáshoz elfogadják a kiskönyvet is, ha hozzájárulsz ahhoz, hogy másolatot készítsenek róla.
2009. márc. 11. 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:

nálam a védőnő megírta, hogy igazolja, jártam hozzá, a nőgyógyászom pedig lepecsételte, hogy nála is megjelentem.

Beszélj a védőnővel, bármikor megírja szerintem, a nőgyógyász meg csak lepecsételi.

2009. márc. 11. 21:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
jól nézd meg a korházi zárojelentéssedel adják ki én se olvastam át a papirokat és ott lapult rávan írva nagybetükkel igazolás
2009. márc. 11. 21:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem azt nézték,hogy megvan-e a 6db orvosi pecsét a kiskönyvben.
2009. márc. 11. 21:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Szió!

Ha van fogadott orvosod, akkor attól kell kérni. Én, mivel nem a körzetinél szültem, kaptam a védőnőmtől egy papírt, amit alá kellett íratni a nőgyógyászommal és úgy kaptam meg az anyaságit. A háziorvos nem adhatja ki, hiszen a terhesgondozást nem ő végezte.

Ha nem volt fogadott orvosod, akkor - ahogyan azt előttem is írták - nézd át a kórházi papírokat, vagy telefonálj be nekik, mert ők biztosan tudják, hogy mi ennek a menete.

2009. márc. 11. 21:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
korházi papirokkal nincs akkor telefonálj a nödokinak külje e-mail-be
2009. márc. 11. 21:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem az orvosom állította ki,akinél szültem.Nem kaptam a kórházi záróval.Szólni kellett miatta!
2009. márc. 11. 21:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem autómatikusan a szülés után a zárójelentéssel együtt adták oda!Ha nincs meg érdeklődj a védőnőnél,ő biztosan tudni fogja hogy hol lehet beszerezni!
2009. márc. 12. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!