Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érzi azt a babó ha simizem a...

Érzi azt a babó ha simizem a pocim? És ha igen mikortól?

Figyelt kérdés
Ha nem reagál rá az jelenthet valamit?
2009. márc. 24. 19:19
 1/8 A kérdező kommentje:
23hetes vagyok
2009. márc. 24. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:

A 23. héten már persze érzi a babád! Sőt! Kutatások igazolják azt is, hogy ha csak rá gondolsz a babádra, ő azt érzi! Hisz a baba-mama kapcsolat sokkal mélyebbről jön! :)

Amúgy szerintem babafüggő, hogy melyik baba hogyan reagál a simogatásra. Én is szoktam simizni, de nem tudnám neked megmondani, hogy hogyan szokott rá reagálni. Ne aggódj, ha esetleg nem reagál a babád a simizésre, az nem jelent rosszat! Majd te is kitapasztalod, hogy mire miként reagál a babád!

2009. márc. 24. 19:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazából semmire nem szokott nagyon reagálni! Talán mostanában az apja simizésére...de hangokra se nagyon...biztos nem baj?
2009. márc. 24. 19:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 24 hetes vagyok,ha rugdos,és megsimogatom vagy oda teszem a kezem ahol rúgott,akkor tuti,hogy nem reagál rá semmit.Elhúzódik inkább.Megmozdulok,egyből rúg.Velem szórakozik,tudom.Nem tudom más hogy van ezzel,de nekem ez is tetszik,mert tudom,hogy ott van.És ha rafkós,hát legyen.
2009. márc. 24. 19:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én 29 és fél hetes vagyok, és nekem reagál baba egy ideje. Ha szomorú vagyok valamiért, finoman mocorog, talán azért, hogy tudassa velem, ő itt van és szeret (de nem szeretnék mindenfélét mögé magyarázni, nem mindenki hisz ebben). Ma például az történt, hogy reggel (még aludtam), amikor a párom megölelt, és a pocimra tette a kezét, a pici határozottan belerúgott, majd a párom megsimogatta, erre a keze alá kucorodott, és elaludtak így. Én ebből semmit nem vettem észre, a párom mesélte. Ezzel is csak annyit szerettem volna elmondani, hogy a babák már méhen belül kommunikálnak.

2009. márc. 24. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Biztos minden baba, másképp reagál, nekem akkor szokott nagyokat rúgni a kis drágám ha ráteszem a pocakra a kezem, na meg persze mindíg beszélek hozzá, hogy rugizzon nekem egy kicsit mert akkor tudom, hogy jól van. A férjemmel már huncutkodik mert ha ő teszi a kezét a hasamra nem rúg, amint elveszi egyből elkezd boxolni,

Boldog babavárást,

20 hetes kismama:)

2009. márc. 25. 09:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam teljesen változó, hogy hogy reagál. Van, hogy jobban rugdalózik, van hogy inkább abbahagyja, de van mikor dörgölőzik a kezemhez (erre most szokott rá, de olyan jó érzés). Apukájának akkor rugdalózik, mikor gitározik és énekel neki:))) vagy mikor hozzábújik a pocakhoz és beszél hozzá:)

Boldog babavárást!

29+4 heteske

2009. márc. 25. 09:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia,

A legelső érzékszervünk, a bőr ami kialakul, érzi az érintéseket icicpici korától, ahogy valóban embrióról beszélünk érzékeli a simit, ha a pocakban valami hozzáér, azzal ingerek érik, fejlődik.

Az én manóm szokott dörgölőzni, ha ott van a kezem a pocakon, néha "nyomkodom" erősebben teszem rá a kezem, és olyankor bújik, csikizi. Játszunk is, követi a kezem.

De ez babánként eltérő, nálunk kispapa közelben felveszi a tetszhalott állapotot, és semmire sem hajlandó megmozdulni:) utána bezzeg:)

Amúgy a picik már ott öntörvényűek, semmit sem jelent ha nem reagál:)

Boldog babavárást

2009. márc. 25. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!