Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes leszek szombaton és...

32 hetes leszek szombaton és eddig 10 kg hiztam! Ez jó vagy sok? Most kezdek el vizesedni sajnos!

Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Picit sok talán

A vizesedés viszont nagyon nem jó :((

2009. márc. 24. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Én 33 hétig 8at szedtem fel, örültem is milyen király vagyok:) aztán az utolsó pár hétben úgy bevizesedtem h végül 16 kiló plusszal mentem szülni.

Viszont mikor hazajöttem 18-al voltam kevesebb mert a víz olyan hipp hopp lemegy, sokkal gyorsabban mint a zsír.

Ha normálisan eszel, nem baromi hízlaló kajákat, akkor ne idegesítsd magad, mert a vizesedéssel úgyse nagyon tudsz mit kezdeni, meg alkat függő is ki mennyit szed fel.

2009. márc. 24. 19:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt mondta a védönö,hogy nem aggodik,hogy sokat fogok hizni mert igazábol a pocimra hiztam ezt a 10 kg-ot:)!
2009. márc. 24. 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 18 hetesen járok 8 kilónál,szóval ne aggódj,abszulut nem sok!!
2009. márc. 24. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 32 hetesen 11 kilónál jártam,a dokim só és fűszermentes diétára fogott,hogy ne hízzak és ne vizesedjek be.Eddig bevált,mert azóta csak fél kilót híztam és nem vizesedek.

36 hetes kismama

2009. márc. 24. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!