32 hetes leszek szombaton és eddig 10 kg hiztam! Ez jó vagy sok? Most kezdek el vizesedni sajnos!
Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 19:04
1/5 anonim válasza:
Picit sok talán
A vizesedés viszont nagyon nem jó :((
2/5 anonim válasza:
Én 33 hétig 8at szedtem fel, örültem is milyen király vagyok:) aztán az utolsó pár hétben úgy bevizesedtem h végül 16 kiló plusszal mentem szülni.
Viszont mikor hazajöttem 18-al voltam kevesebb mert a víz olyan hipp hopp lemegy, sokkal gyorsabban mint a zsír.
Ha normálisan eszel, nem baromi hízlaló kajákat, akkor ne idegesítsd magad, mert a vizesedéssel úgyse nagyon tudsz mit kezdeni, meg alkat függő is ki mennyit szed fel.
3/5 A kérdező kommentje:
Azt mondta a védönö,hogy nem aggodik,hogy sokat fogok hizni mert igazábol a pocimra hiztam ezt a 10 kg-ot:)!
2009. márc. 24. 19:11
4/5 anonim válasza:
Én 18 hetesen járok 8 kilónál,szóval ne aggódj,abszulut nem sok!!
5/5 anonim válasza:
Én 32 hetesen 11 kilónál jártam,a dokim só és fűszermentes diétára fogott,hogy ne hízzak és ne vizesedjek be.Eddig bevált,mert azóta csak fél kilót híztam és nem vizesedek.
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!