Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi teszt 2. csík...

Terhességi teszt 2. csík erősödése pár percen belül?

Figyelt kérdés
Vasárnap kellett volna megjönnie, így ma csináltam egy tesztet.Ahogy megcsináltam kijött az 1. csík, majd mintha láttam volna a 2. az, de gondoltam beképzelem magamnak. Kidobtam a kukába, kezet mostam, ami kb. 2 percet vesz igénybe, majd visszanyúltam érte, és akkor már erősebben, így is halványan, de nem szellemcsíkként megjelent. Most akkor összejött a pici? Mindenféleképp akarok pár nap múlva még egyet csinálni, csak nem akarok csalódni.
2011. jún. 22. 17:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Gratulálok Kismama!

Az enyém is sokkal halványabb lett és most 18 hetesek vagyunk!:)

2011. jún. 22. 20:50
 12/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok !!!
2011. jún. 22. 21:58
 13/20 anonim ***** válasza:

ez egyértelműbb nem is lehetne!!Gratulálok anyuka!!!:-))

28hkm

2011. jún. 22. 22:32
 14/20 anonim ***** válasza:
Ikrek lesznek:-D
2011. jún. 22. 22:45
 15/20 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, és gratulációkat! :):) Én is bíztam benne, de már csak azért is feltettem, hogy ne beszéljem be magamnak. 1. lesz, ha minden jól megy, úgyhogy még fogtok rólam hallani!! :)

És mindenkinek Gratulálok én is!!!:):)

2011. jún. 23. 08:25
 16/20 A kérdező kommentje:
Mielőtt megcsinálom a 2. tesztet, megkérdezem, normális-e az a fajta görcs, ami mensi előtt is szokott jelentkezni?Folyamatosan érzem, és elég kellemetlen.
2011. jún. 23. 10:51
 17/20 anonim ***** válasza:
Először is gratulálok másodszor pedig ha nem túl erősek és nem járnak vérzéssel akkor igen normálisak. Nekem is voltak az első időkben 34 hetes kismama.
2011. jún. 23. 11:47
 18/20 anonim válasza:
En mikor csianaltam egy tesztet anno , az elso annyira halvany volt hogy alig lattam csak jo nagy fenyben de a parom azt mondta nincs is ott semmi aztan 5 napot vartam es csinaltam meg egyet na azon mar elesen mutatta a csik erre csinaltam meg egyett de az is pozitiv lett. szerintem varj par napot mig meg tobb hcg termelodik es tuti 2 csikot kapsz. :D gratula elore is. en most vagyok 17 hetes
2011. jún. 23. 13:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Én ugy hallottam akinél a terhességi csík halvány 2honaposan akkor kislány lesz.
2011. júl. 3. 12:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia! A második vagyok. Megkérdezhetem mi újság?
2011. júl. 14. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!