Terhességi teszt 2. csík erősödése pár percen belül?
Figyelt kérdés
Vasárnap kellett volna megjönnie, így ma csináltam egy tesztet.Ahogy megcsináltam kijött az 1. csík, majd mintha láttam volna a 2. az, de gondoltam beképzelem magamnak. Kidobtam a kukába, kezet mostam, ami kb. 2 percet vesz igénybe, majd visszanyúltam érte, és akkor már erősebben, így is halványan, de nem szellemcsíkként megjelent. Most akkor összejött a pici? Mindenféleképp akarok pár nap múlva még egyet csinálni, csak nem akarok csalódni.2011. jún. 22. 17:13
11/20 anonim válasza:
Gratulálok Kismama!
Az enyém is sokkal halványabb lett és most 18 hetesek vagyunk!:)
13/20 anonim válasza:
ez egyértelműbb nem is lehetne!!Gratulálok anyuka!!!:-))
28hkm
15/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, és gratulációkat! :):) Én is bíztam benne, de már csak azért is feltettem, hogy ne beszéljem be magamnak. 1. lesz, ha minden jól megy, úgyhogy még fogtok rólam hallani!! :)
És mindenkinek Gratulálok én is!!!:):)
2011. jún. 23. 08:25
16/20 A kérdező kommentje:
Mielőtt megcsinálom a 2. tesztet, megkérdezem, normális-e az a fajta görcs, ami mensi előtt is szokott jelentkezni?Folyamatosan érzem, és elég kellemetlen.
2011. jún. 23. 10:51
17/20 anonim válasza:
Először is gratulálok másodszor pedig ha nem túl erősek és nem járnak vérzéssel akkor igen normálisak. Nekem is voltak az első időkben 34 hetes kismama.
18/20 anonim válasza:
En mikor csianaltam egy tesztet anno , az elso annyira halvany volt hogy alig lattam csak jo nagy fenyben de a parom azt mondta nincs is ott semmi aztan 5 napot vartam es csinaltam meg egyet na azon mar elesen mutatta a csik erre csinaltam meg egyett de az is pozitiv lett. szerintem varj par napot mig meg tobb hcg termelodik es tuti 2 csikot kapsz. :D gratula elore is. en most vagyok 17 hetes
19/20 anonim válasza:
Én ugy hallottam akinél a terhességi csík halvány 2honaposan akkor kislány lesz.
20/20 anonim válasza:
Szia! A második vagyok. Megkérdezhetem mi újság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!