Terhességi teszt 2. csík erősödése pár percen belül?
Figyelt kérdés
Vasárnap kellett volna megjönnie, így ma csináltam egy tesztet.Ahogy megcsináltam kijött az 1. csík, majd mintha láttam volna a 2. az, de gondoltam beképzelem magamnak. Kidobtam a kukába, kezet mostam, ami kb. 2 percet vesz igénybe, majd visszanyúltam érte, és akkor már erősebben, így is halványan, de nem szellemcsíkként megjelent. Most akkor összejött a pici? Mindenféleképp akarok pár nap múlva még egyet csinálni, csak nem akarok csalódni.2011. jún. 22. 17:13
1/20 anonim válasza:
Csinálj még egyet holnap az első vizeletből.
2/20 anonim válasza:
Szerintem igen :) gratulálok Kismama!!
3/20 anonim válasza:
hamar kidobtad a kukába.. :D
5 percet kell várni általában az eredményre
de vasárnap az már mégiscsak 4 napja volt.
csinálj pár nap múlva mégegyet ami erősebb lesz.
nekem is nagyon halovány volt a csík
15 hós a lányom
:)
4/20 anonim válasza:
Mindenképp csinálj még egyet első vizeletből, de a leírtak alapján nagy a valószínűsége, hogy kisbabát vársz.
Gratulálok!
5/20 anonim válasza:
Nálam is ez volt és kiderült, hogy terhes vagyok!
7/20 A kérdező kommentje:
Előkukáztam. :) Így nézett ki, amikor kézmosás után ránéztem:
2011. jún. 22. 18:53
8/20 anonim válasza:
Viccelsz? Én ennél jóval halványabb, alig látható teszttel vagyok 26 hetes. :) Gratulálok!
9/20 anonim válasza:
Gratulálok kismama vagy!!!Tuti!!Nekem is sokkal halványabb volt és most 28 hetes vagyok!!!
10/20 anonim válasza:
ln kértem a fotót én is gratulálnék, mert ez bizony Babás teszt ez nagyon szép erős két csík enyém is halványka volt
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
itt az én képem és most 21 hetesek vagyunk :D
Gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!