Van itt olyan kismama aki 35 év feletti és most kb. a 10-12. hét körül van?
Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat,túl vagytok-e már e genetikai vizsgálaton stb....2011. jún. 22. 15:48
11/12 anonim válasza:
Gratulálok, hogy minden rendben, egy kicsit ilyenkor megnyugodhatunk. Ugye?! :-)
Itt is mocsok idő volt, de mára kisütött a nap, és talán alakul hétvégére. nyaralás nálunk csak augusztus végén lesz, barátnős, keresztlányos családos. :-)
Pihenek sokat, néha görcsölgetek, az esték még mindig nehezek, nagyon várom már, hogy alakuljanak a dolgok, és élvezhessem is a kismamiságot!
Tüneteid? Gyerekek?
Szép napot! :-)
12/12 A kérdező kommentje:
Szia!Tegnap voltam genetikai Uh-on,szerencsére minden rendben van,de a nemét nem tudták megmondani.Pedig nagyon kiváncsi voltam rá, ugyanis azt írták itt egy páran,hogy már a 12,héten is meg tudják mondani.Hát törökülésben volt,nem mutatta meg magát a kis huncut.Egyébként jól vagyok,még a fáradékonyságom megvan.Várom már a nyaralást,hogy ott egy kicsit kikapcsoljak:)Remélem veled is minden rendben!Szia!Jó hétvégét!
2011. júl. 7. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!