Van itt olyan kismama aki 35 év feletti és most kb. a 10-12. hét körül van?
36 leszek augusztusban. Ma 12+4. Tegnap voltam az Istenhegyi géndiagnosztikán. Minden rendben!
Én inkább estefelé vagyok rosszul, émelygés, rossz közérzet, rossz szájíz. Pár napja járunk a párommal este biciklizni, így sokat javultam.Vagy csak nem figyelek rá?! :-)
És te? Korod, heteid, tüneteid?
Boldog babavárást!
Szia!Én 38 vagyok és már a 3.babámat várom.Szerencsére nekem semmi kellemetlen tünetem nincs,talán az,hogy fáradékonyabb vagyok,de annyi baj legyen.Jelenleg 11 hetes és 4 napos vagyok és júni első hetében megyek az Istenhegyi útra genetikai UH-ra.Biztos fel fogják ajánlani a magzatvíz-vizsgálatot,de én úgy gondolom,ha a kombinált tesztem is jó lesz,meg a gen.UH is,akkor nem vállalom be.Te,hogy vagy ezzel?Na és kiderült-e az UH-on,hogy fiú lesz v.lány?Dr.Hajdú Krisztinánál voltál?
Boldog babavárást.Remélem még értekezünk:))Ja,mikorra vagy kiírva?Én jan.11-re.
Szia!
Január 06-ra vagyok kiírva. Dr. Lintner Balázsnál voltam, de maximálisan meg voltunk vele elégedve.
Nálam nem ajánlották fel az amniot, de az eredmények is jók lettek. 20. héten megyek még vissza uh-ra, egyébként Békés megyében lakom.
Már a 3? De jóóó! Fiúk, lányok?
Hasi görcseim még mindig vannak, napi 3x1 No-Spa-t, szedek, igyekszem kihagyni, de van amikor nem megy.
2 gyerkőc mellett tudsz pihenni? Mekkorák?
Nyugalmas napokat! :-)
Bocsi lemaradt: "szerintem kislány" mondta a doki, miután a párom rákérdezett. De semmi konkrétat nem mondott, h látom a kukit vagy a nunit, vagy x %, hogy ez vagy az. Szóval én még nem hiszem el. :-)
igaziból tudod, a nagy szlogen: teljesen mindegy, csak egészséges legyen!
Szia!
Akkor nem is vagyunk olyan messze egymástól! :-) Nagyon rossz éjszakám volt, keményedett, és fájt a hasam egész éjjel, így 4:15-kor fel is keltem, de 7-kor visszafeküdtem. :-)
13+1 ma, én is várom már, h megmozduljon, mert akkor állítólag javul a közérzet. Igaz ez? Erre a hasfájás, haskeményedésre, te mint profi kismami mit mondasz? Valami jó tanács esetleg?
Két lány mellé biztosan jó lenne gy fiú, hátha! Én fiút éreztem, látod mennyire vagyok jó boszorkány! :-)
A hasam az elmúlt pár napban "hatalmasat" nőtt az én mértékemmel, már többen kérdezték is, h babát várok?!
Nyugis napot nektek!
Szia!
Hát ahogy így visszaemlékszem a 2.gyerkőcnél volt olyan,hogy fájt a hasam,úgy mintha meg akarna jönni,de az nem volt annyira vészes.Nem tudom,szerintem szólj az orvosodnak,mert ha annyira fáj a hasad és keményedik,kell rá valami gyógyszer,nem Nospa.Én anno Neo-ferro-folgammát és Magnerót szedtem a terhesvitamin/Elevit/ mellett.Rendszeresen fáj így a hasad,vagy csak időközönként,mert időjárás is okozhatja?Azért mondom,hogy szój az orvosnak,mert 1000féle oka lehet,ne szenvedj már most a várandósság elején,elég lesz a vége felé.Na ezt nem ijesztgetésnek szántam,de a vége felé már tényleg húzósabb lesz:)Na minden jót!Írjál még magadról,meg arra is kíváncsi vagyok,hogy minden rendben van-e.Szia!
Szia!
Voltam dokinál, uh, és manuális vizsgálat is volt. Minden rendben, zárt a méhszáj, virgonckodik a baby. Maradjon a No-Spa, Mg, és terhesvitamin. Vettem tegnap Magnesolv port, olyan hasmenésem volt tőle, hogy hűűűha! :-)
Te, hogy vagy? Hogy bírjátok ezt az időt? Nyaralás?
Kellemes hétvégét, ha addig esetleg nem "találkoznánk"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!