Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama aki 35...

Van itt olyan kismama aki 35 év feletti és most kb. a 10-12. hét körül van?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat,túl vagytok-e már e genetikai vizsgálaton stb....
2011. jún. 22. 15:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

36 leszek augusztusban. Ma 12+4. Tegnap voltam az Istenhegyi géndiagnosztikán. Minden rendben!

Én inkább estefelé vagyok rosszul, émelygés, rossz közérzet, rossz szájíz. Pár napja járunk a párommal este biciklizni, így sokat javultam.Vagy csak nem figyelek rá?! :-)

És te? Korod, heteid, tüneteid?

Boldog babavárást!

2011. jún. 24. 14:23
 2/12 A kérdező kommentje:

Szia!Én 38 vagyok és már a 3.babámat várom.Szerencsére nekem semmi kellemetlen tünetem nincs,talán az,hogy fáradékonyabb vagyok,de annyi baj legyen.Jelenleg 11 hetes és 4 napos vagyok és júni első hetében megyek az Istenhegyi útra genetikai UH-ra.Biztos fel fogják ajánlani a magzatvíz-vizsgálatot,de én úgy gondolom,ha a kombinált tesztem is jó lesz,meg a gen.UH is,akkor nem vállalom be.Te,hogy vagy ezzel?Na és kiderült-e az UH-on,hogy fiú lesz v.lány?Dr.Hajdú Krisztinánál voltál?

Boldog babavárást.Remélem még értekezünk:))Ja,mikorra vagy kiírva?Én jan.11-re.

2011. jún. 24. 20:56
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Január 06-ra vagyok kiírva. Dr. Lintner Balázsnál voltam, de maximálisan meg voltunk vele elégedve.

Nálam nem ajánlották fel az amniot, de az eredmények is jók lettek. 20. héten megyek még vissza uh-ra, egyébként Békés megyében lakom.

Már a 3? De jóóó! Fiúk, lányok?

Hasi görcseim még mindig vannak, napi 3x1 No-Spa-t, szedek, igyekszem kihagyni, de van amikor nem megy.

2 gyerkőc mellett tudsz pihenni? Mekkorák?

Nyugalmas napokat! :-)

2011. jún. 27. 13:08
 4/12 anonim ***** válasza:

Bocsi lemaradt: "szerintem kislány" mondta a doki, miután a párom rákérdezett. De semmi konkrétat nem mondott, h látom a kukit vagy a nunit, vagy x %, hogy ez vagy az. Szóval én még nem hiszem el. :-)

igaziból tudod, a nagy szlogen: teljesen mindegy, csak egészséges legyen!

2011. jún. 27. 13:09
 5/12 A kérdező kommentje:
A nagyobbik lányom már 12 éves,a kicsi lányom 2 éves.Nem olyan vészes a dolog,mert a kicsi is már jól lefoglalja magát,önállóan játszik,eszik,bilizik,már nem kell altatni,rengeteget beszél,szó szerint elszórakoztat:) stb.Esetleg annyi,hogy kevesebbet tudok pihenni,de annyi baj legyen.Harmadiknak jó lenne egy kisfiú,de majd kiderül,hogy mi lesz,lényeg amit te is írtál,hogy egészséges legyen.Csütörtökön megyek kombinált tesztre,6.-án pedig genetikai UH-ra,lehet ha szerencsém lesz már kiderül a babó neme.Érdekes azt mondják,hogy egy anya megérzi,mit hord a szíve alatt,hát én kivétel vagyok,mert nem tudom.Ez a várandósságom is hasonló,mint az eddigiek,a mellfeszülésen és a fáradtságon kívül semmi különös,tehát szerencsés vagyok.Remélem a továbbiakban is így lesz és neked is ezt kívánom!Szia! 12 h kismami
2011. jún. 28. 08:16
 6/12 A kérdező kommentje:
Ja bocsi Szolnok megyei vagyok.Eddig kb,olyan 1-2 kg-ot híztam,de ez nem mérvadó,mert amikor nem voltam terhes,akkor is ingadozott mindig ilyen 1-2 kg.Már látszik a pocim,de még jók rám a ruháim és már a napokban megmozdult a babóca:)Általában 2.3. gyermeknél jóval előbb meg szokott mozdulni,a 2.-nál is már a 13.héten.További kellemes babavárást!
2011. jún. 28. 08:27
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor nem is vagyunk olyan messze egymástól! :-) Nagyon rossz éjszakám volt, keményedett, és fájt a hasam egész éjjel, így 4:15-kor fel is keltem, de 7-kor visszafeküdtem. :-)

13+1 ma, én is várom már, h megmozduljon, mert akkor állítólag javul a közérzet. Igaz ez? Erre a hasfájás, haskeményedésre, te mint profi kismami mit mondasz? Valami jó tanács esetleg?

Két lány mellé biztosan jó lenne gy fiú, hátha! Én fiút éreztem, látod mennyire vagyok jó boszorkány! :-)

A hasam az elmúlt pár napban "hatalmasat" nőtt az én mértékemmel, már többen kérdezték is, h babát várok?!

Nyugis napot nektek!

2011. jún. 28. 13:47
 8/12 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát ahogy így visszaemlékszem a 2.gyerkőcnél volt olyan,hogy fájt a hasam,úgy mintha meg akarna jönni,de az nem volt annyira vészes.Nem tudom,szerintem szólj az orvosodnak,mert ha annyira fáj a hasad és keményedik,kell rá valami gyógyszer,nem Nospa.Én anno Neo-ferro-folgammát és Magnerót szedtem a terhesvitamin/Elevit/ mellett.Rendszeresen fáj így a hasad,vagy csak időközönként,mert időjárás is okozhatja?Azért mondom,hogy szój az orvosnak,mert 1000féle oka lehet,ne szenvedj már most a várandósság elején,elég lesz a vége felé.Na ezt nem ijesztgetésnek szántam,de a vége felé már tényleg húzósabb lesz:)Na minden jót!Írjál még magadról,meg arra is kíváncsi vagyok,hogy minden rendben van-e.Szia!

2011. jún. 28. 18:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Voltam dokinál, uh, és manuális vizsgálat is volt. Minden rendben, zárt a méhszáj, virgonckodik a baby. Maradjon a No-Spa, Mg, és terhesvitamin. Vettem tegnap Magnesolv port, olyan hasmenésem volt tőle, hogy hűűűha! :-)

Te, hogy vagy? Hogy bírjátok ezt az időt? Nyaralás?

Kellemes hétvégét, ha addig esetleg nem "találkoznánk"!

2011. jún. 30. 08:39
 10/12 A kérdező kommentje:
Én is ma voltam Uh-on és kombinálthoz vérvételen.Nálam is minden rendben van,mozog,dobogott a kicsi szíve,az UH 1 héttel többet mutatott a méretei alapján,mint ahány hetes vagyok,de ez csak egy érdekes dolog.Itt nálunk nagyon esős most az idő,utálom ezt.Nyaralni majd júli végén megyünk a Balatonra,remélem akkor azért sokkal jobb idő lesz.Na majd még írunk egymásnak.Pihenj sokat és vigyázz magatokra!Helló!
2011. jún. 30. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!