Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetesen is el lehet vetélni?

11 hetesen is el lehet vetélni?

Figyelt kérdés
Ma nagyon "erölködtem" a wc-n (bocs, nem tudom másképp írni, nagyon szorulásom volt) és után kis idő múlva jött egy kevés fehér váladék, amiben volt egy rózsaszínes kis csík. A hasam nem fáj, de nagyon megijedtem. Az erőlködéstől volt, vagy valami baj van?
2008. febr. 23. 17:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Inkább rengeteg zöldség,mozgás és egy kis mlegvizes ülőfördőt alkalmazz ne az erölködést.De egy pici rózsaszínes csík még nem gát.Inkább 1-2 napot most próbálj meg pihenni.

Szülésnél pont úgy kell nyomni,mint egy borzasztó székrekedésnél...így vigyázz,neh baj legyen.

2008. febr. 23. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
El lehet vetélni 11 hetesen is.A te esetedben nem valószínű.Inkább arról van szó,hogy ilyenkor megnő a szervezetben a vér mennyisége,ill.van akinek érzékenyebb a hüvelye,talán ez volt az a rózsaszín csík.Ne ijedj meg én is jártam így.Viszont nem ajánlatos erölködni,mert ugyanaz,mint a hasprés.Próbálj meg sok joghurtot enni,inni.Sok folyadékot.Stb. próbáld megelőzni a székrekedést!
2008. febr. 23. 19:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Vetélésről sztem szó sincs.Szorulásra nekem bejött a rozskenéyr reggelire vagy pedig az este elfogyasztott körte vagy vmi más rozstartalmú gyümölcs..

15 hetes kismama

2008. febr. 23. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egész 12 hetes korig lehet elvetélni. És utána sem árt vigyázni. Az erőlködést kerüld. Hidd el tudom milyen a székrekedés...meg kell előzni. Szilvalekvár, aszalt szilva, barna kenyér (nem a savanyú), magvas ételek/pékáru, savanyú káposzta (leve is), zabkása (tejbegrízhez hasonló). Sok rostos (zöldség, gyümölcs).

Sok sikert:)

36 hetes kismami

2008. febr. 23. 22:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Vetéli végig lehet, erre nincs mentesség.

De nálad nincs szó ilyenről!!

a székrekedéssel pedig kezdeni kell valamit, sok rostos, tej, joghurt, barnakenyér, és a mozgás is nagyon fontos!!

2008. febr. 24. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!