Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetesen görcsölhetek?

5 hetesen görcsölhetek?

Figyelt kérdés

5 hetes terhes vagyok és nekem szúro erös fájdalom van az alhasamban meg feszítő érzés mitöl lehet ez?

Lessz valami bajja a babának?

vagy ez természetes hogy görcsölök még.

2008. febr. 23. 17:09
 1/3 A kérdező kommentje:
kiszeretném még egészíteni kérdésem mit szedhetek puffadásra?
2008. febr. 23. 17:12
 2/3 anonim ***** válasza:
56%

A nagyon erős görcs nem jó, a vérzés meg végképp nem. De ha mensi szerü fájdalmaid vannak, az "természetes". A méh tágulásától van. Kérdezz rá orvosodnál, biztos a mi biztos.

Puffadásra Espumisan szedhető a terhesség egésze alatt és szoptatás alatt is.

2008. febr. 23. 17:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Valóban, ha mensiszerű akkor természetes, nekem is az első terhességemkor nagyon ez volt a jellemző. Most pedig az a mindjárt megjön érzés volt a hasamban sokáig. Mostanában megint van néhányszor pediog már 23 hetes vagyok, gondolom ez már más miatt van. Tágul a méhed nyugodj meg, de majd említsd meg a dokinak. Attól is függ hanyadik terhesség, mert lehet a másodiknál nincs de ez sem biztos, mivel minden terhesség más és más.

Szedheted úgy tudom a Renny-t is az is való puffadás ellen. Kérdezd meg a patikában melyik a jobb a Renny, vagy az espumisan.

Boldog babavárást! :)

2008. febr. 23. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!