Terhesség alatt mikor kell menni fogorvoshoz? A 12. hétig kell, hogy igazolja, hogy ott jártam?
Szia!
Én kaptam beutalót fogorvoshoz, nemrég voltam, viszont a kiskönyvemet elfelejtettem lepecsételtetni vele, és mivel magándoki, nem szívesen fizetnék csak azért mert zaklatom azzal hogy aláírja:) Egyébként a védőnőm azt mondta, akkor menjek fogorvoshoz, ha már nem vagyok hányingeres egyáltalán...
Szerintem teljesen mindegy, hogy mikor lesz igazolva, hogy voltál. Ha köelező, akkor terhesség végéig kell bekerülnie a kiskönyvedbe.:)
Boldog Babavárást!
29+3 heteske
Én pont ma voltam nálla,és 30hetes vagyok. Szerintem jobb,ha elmész,mert ugyebár tök mind1 h rossz vagy jó a fogad,rendbe szedi kicsit. Nekem csak fogkövet szedett le. De én így jobban érzem magam,hogy kicsit megformált,mintha vmi nagyobb bajom lenne. Meg nem akarok senkit ijetegetni,de minden terhes nőnek begyullad az ínye,és neadj isten szerintem senki se szeretne úgy járni,hogy kihullik a foga. Szegény nagymamám így járt :(
30hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!