Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árthatok-e a veet krémmel?

Árthatok-e a veet krémmel?

Figyelt kérdés

15 hetes vagyok... terhességem előtt a veet szőrtelenitő krémet használtam a nemi szervnél is. Biztos butaságot kérdezek de szeretnék megnyugodni. Használhatom most is , nem fog a baba semmit "érezni" , nem lesz semmi baj ugye ?

Köszi előre is

2009. márc. 24. 09:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én úgy tudom,hogy nem lehet szőrtelenítő kérmeket használni terhesség alatt.

2009. márc. 24. 09:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is ezt használom évek óta, ezért engem is érdekelt a dolog. Több helyen is utána olvastam, és a válaszok többsége az, hogy inkább ne. Mert véletlenül is "beljebb" kerülhet, mint kellene, és az már árthat.:(

Én így inkább kerülöm. Nem vagyok egy borotva párti ezen a testrészen, de nem merem megkockáztatni a krémet.

2009. márc. 24. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát én sem vagyok borotvapárti éppen azért kérdeztem .

De természetesen meg sem fordul a fejembe hogy kockáztassak.

Köszönöm

2009. márc. 24. 10:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Én csak a karomat szőrtelenítettem krémmel, de több helyen is olvastam, hogy nem ajánlják, mert tulajdonképp eléggé mérgező anyagok vannak benne. Persze az is lehet, hogy hülyeség az egész és semmi féle káros cucc nem jut el belőle a babához. Hát nem tudom. De én így terhesen inkább gyantáztatok.
2009. márc. 24. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!