Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39-40 hetes kismamik hogy...

39-40 hetes kismamik hogy vagytok? Vannak már elöjelek?

Figyelt kérdés

van már sok joslotok,merre szültök ,mekkra a babátok,hányadik baba és neme?csásáros vagy sima szülés lesz?

nekemmásodik baba 4kg a sulybecslés.ugy nézki császros leszek bár nagyon félek mert a szemérem csontom fáj és félenk hogy szülés közbe összecsusznak a csontok.amugy nem vagyok jol kb mint egy bálna ugy érzemmagam.aludni nem is tudok 2-3orákat.kisfiu lesz,az elsö is az:)

2011. jún. 20. 14:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok! Mára vagyok kiírva,de semminek semmi jele. Ctg. nem mutatott fájást, mostmár mehetek minden nap Kecskemétre. Remélem meggondolja magát még a baba, szeretnénk már nagyon megismerni! De úgy látszik, ő nem!!! Nem fáj sem a szeméremcsontom,sem combhajlat,sem derék...se nyákdugó,se görcsök....:((((((

Üdv mindenkinek!

2011. jún. 22. 13:43
 12/15 Disi ***** válasza:
Nekem sem fáj egyenlőre semmim. Viszont sokkal jobban keményedem, ezt a tegnapi CTG is mutatta, és én is érzem...Felmászott a csík a papíron, és azt hittem sose megy le vissza. Viszont egy ujjnyira ki vagyok nyílva, úgyhogy a dokim 3-4 napot saccolt. Viszont tegnap este nagyon sokat mocorgott, éjszaka is, és most reggel is, ami mostanában nem volt rá jellemző. Ez pedig nem azt jelzi elvileg, hogy máris ki akarna bújni :-)))) Megbeszéltem picurral, hogy vasárnap vagy hétfő lenne a jó, eddig is szófogadó volt, úgyhogy addig még így maradunk. Kitartást mindenkinek!
2011. jún. 23. 10:24
 13/15 A kérdező kommentje:
hát én nekem semmit se mutatott a ctg.de keményedek sokat.jo lenne már ha vége lenne de amilyen szerencsém van tuti hogy tukhordás lesz a vége mint az elsönél....
2011. jún. 23. 13:38
 14/15 anonim ***** válasza:

tegnap 13:43 vagyok

A mai ctg sem mutatott fájást sajnos. Már 40+1 hetes vagyok...nagyon jó lenne már túl leni rajta. A dokim megvizsgált, másfél ujjnyira vagyok nyitva és tiszta a magzatvíz...szerinte szépen haladunk a finish felé, hát én már nagyon várom! Holnap megint fájásmérés,ha 41.hétig nem jön magától,akkor be kell feküdni és indítás lesz. Így még csak naponta kell bemenni! A baba sokat keményedik,esténként még virgonc, hát kíváncsi vagyok,mikor jön már! Kitartás mindenkinek! Várom a holnapi frontot! :)

2011. jún. 23. 15:10
 15/15 A kérdező kommentje:
a fiamat 10nappal hordtam tul de lehet több lett volna mert ugy inditották mert már sajnáltak emrt elözö este nagyon vajudtam rendszertlenn fájásokkal!DE TÁGULÁS csak majd 2ujjnyi volt amugy semmi baj!kitartást neked és jo szülést nekem még 5napom vna hátra a kiirt napig de kétlem hogy megjelenne idöben.
2011. jún. 24. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!