Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Adnátok ötleteket? Akik...

Adnátok ötleteket? Akik tettek a fagyasztóba kész ételeket szülés utánra, illetve apukának míg mi bent vagyunk?

Figyelt kérdés

Már tettem el egy-két dolgot készen, hogy csak elő kelljen kapni, pl spagetti szósz, pörkölt, meg apának töltött káposzta, míg mi kórházban vagyunk.

Lenne még ötletetek?

Rendelni nem nagyon van pénzünk, egyik mama dolgozik, a másiknak meg eszébe sem jutna, ezért szeretnék előre pár napi kaját csinálni, és mélyhűteni.

Köszi

2011. jún. 20. 10:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
ha elég nagy a fagyaszttod akkorbármit bármennyi mennyisében.én is ilyen helyzetbe vagyok mint te.nekeme gy hetem van hárta felkészülni hogy apa és 2éves manonk tudjanak mint enni.én pörköltet is lefagyasztottam,lecsot,leveseket,bármit amit fözöl.persze rizst vag krumplit nem tudsz,de gondolom érted mire gondolok.bármi fagyaszthato.
2011. jún. 20. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!