Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap megyek uh-ra 16 hetes...

Holnap megyek uh-ra 16 hetes vagyok. Van rá esélyem ha csak sima 2d-s lesz hogy a nemét megtudja állapítani már a doki?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ehhez ugy kell feküdjön stb,csak arra lennék kiváncsi hogy 2d-ben is megállapitható e ilyen idősen.
2009. márc. 23. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze.Ha elég tapasztalt és tényleg úgy fekszik akkor igen.Én csak sima uh-n voltam és a lánynál megmondta,hogy lány.Most fiut mondott az orvos!
2009. márc. 23. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:

szia.16 hetesen nekem normál uh-m volt,azaz akkor elvileg 2d-s.nálam meg tudta állapitani a nemét,igaz vagy 10 percig nézegettük mire megmutatta magát,de csak megfordult,széttette a kis lábait és megmutatta a kukacát.nagyon szépen kivehető volt a neme.ugyhopgy ha ugy fordul akkor valószínü hogy megtudja mondani a nemét a doki.a párodat vigyed ha tudod mert nagy élmény látni az arcát.velem eddig mindig jött.

boldog babavárást

18 hetes km

2009. márc. 23. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem is a 16hetes uh-n mondta a doki,hogy kisfiam lesz,es 2D-s volt.azota is egyfolytäba kisfiut mondanak,en meg hiszek az orvosoknak meg a szememnek! :)

28hetes kismami

2009. márc. 23. 17:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat csajok! Nekünk is megmutatta magát:-)

Kisfiú!!! :-)) Van már egy lányunk ugyhogy nagy az öröm.

2009. márc. 25. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!