Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 30. heti kötelezö uh után...

A 30. heti kötelezö uh után milyen vizsgálat lesz?

Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:

32. héten van egy vérvétel és nőgyógyászati vizsgálat

36. héten nőgyógyászati vizsgálat, amikor kenetet is vesz és ekkor van az első NST - innentől hetente van minimum

37. hét NST

38. hét NST, UH

39. hét NST - innentől már van amelyik kórházban heti 2x csinálnak - nekem mondjuk heti 1x van

40. hét NST

ezen kívül a nőgyógyász dönti el, hogy kell-e még valami

túlhordás esetén magzatvíz vizsgálat is szokott lenni

2009. márc. 23. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:

tudtam, hogy kifelejtek valamit :)

36. héten van még egy vérvétel (nekem az orvos a 38. héten csináltatta meg), ahol CRP-t is vizsgálnak a vérből (ez azt jelenti, hogy van-e gyulladás a szervezetetben, mert ha igen, akkor azt még időben tudják kezelni)

2009. márc. 23. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezek szerint mindenhol máshogy vannak a vizsgálatok!?

Nálunk 32.hét a kötelező uh, ezután már nem is kell menni, ha csak nincs rá valami ok.

34.hét vérvétel.

38.héttől nst... (ezen nagyon elcsodálkoztam, hogy miért csak a 38.héttől)

2009. márc. 23. 17:03
 4/4 anonim ***** válasza:

az első vagyok

én a védőnőmtől kaptam egy kis táblázatot, hogy mikor mire kell menni, de alapvetően a nőgyógyászom dönt, aki más városban dolgozik, de szinte teljesen egyezik a kettejük "menetrendje" (a kis eltérésekkel, amiket írtam is)

furcsa, hogy nincs országosan egyforma szabályozás, vagy ilyesmi, hogy mit mikor kell megcsinálni, ellenőrizni :O

2009. márc. 23. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!