Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak egy ilyen...

Mit csináljak egy ilyen helyzetben? Ma nagyon durva és morcos volt velem a doki, azt éreztem, mintha az én hibám lenne, hogy eddig nem szültem meg.

Figyelt kérdés

Szerintem ennek az az oka, hogy meglátta, amint lépcsőn megyünk lift helyett, és megszólt, hogy ez butaság. Utána is durva volt nagyon, eddig soha nem láttam ezt az arcát, és nagyon megijesztett, mi lesz, ha a szülésnél is ennyire goromba lesz? Ti voltatok már hasonló cipőben?

Ma vagyok 40+4 hetes, a szülés megindulásának semmi jele nincs. Szerintetek is baj, ha egy kismama lépcsőzik, lehet ennek veszélye?

2009. márc. 23. 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én a negyediken lakom,lift nélküli ház,naponta lépcsőzőm,szerintem nem árt...sőt nst-n az első babámnál lépcsőztettek,ugy hogy nem értem a dokidat..lehet csak nem volt sex az éjjel,vagy asszonnyal összeveszett és ezért dilis ma....
2009. márc. 23. 11:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én pont úgy hallottam, hogy a szülés beindítására szokták javasolni a lépcsőzést, sétálást. De ez a túlhordás is érdekes kérdés, ugyanis az ut. menstruációtól számítják a szülés időpontját, így símán egy héttel későbbre tehető, ugyanis a menstruáció eltart 3-4, akár több napig, és a teherbe esés csak ezután következik be. Tehát ha így számolunk, akkor még nem is hordtad túl.

A dokidnak reméljük csak rossz napja volt.

Könnyű, problémamentes szülést kívánok!

2009. márc. 23. 11:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Állítólag nem jó lépcsőzni nekem mondta a dokim az elején hogy ha lehet ne lépcsőzzek sokat de mondtam neki hogy ez elkerülhetetlen mert a 4.en lakunk lift nincs a házba a kórházba is mindig lépcsőzök mert a liftbe egyszerűen nem merek beszállni.

2009. márc. 23. 11:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Más az aki hozzá van szokva a lépcsőzéshez.Igazából azért nem ajánlják,mert ilyenkor oxigén hiány léphet fel.Hogy ebből mi igaz mi nem....Embere és orvosa válogatja.Nekem az orvosom nem szólt érte.Csak annyit mondott pihenjek is kicsit mert sokára lesz még baba.
2009. márc. 23. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Sok buta doki van, kéne már neki a pénz..?

Mondd meg, hogy rosszul esett, és te tőle segítséget vársz! És te nem vagy szakképzett orvos, nem kell tudnod mindent! Érezze, hogy különben otthagyod.

Magukhoz térnek ám, csak helyre kell tenni. Udvariasan, de határozottan. Ne félj, ő van ott teérted. Ez a munkája.

Az is lehet, hogy csak csalánra pisilt aznap. Akkor is jelezd, hogy támogatásért jársz ide, nem kioktataásért. Néha elég egy hüvösebb hangszín, mosolytelen arc is a részedről.

2009. márc. 23. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!