Olyan rossz már = ( Ti mit csináltok?
Váltsd le az elevitet, lehet hogy attól fáj a gyomrod. Sokan nem bírják. Én Hipp natal-t szedtem helyette, nagyon jó!
A hányingert meg majd az idő megoldja. 12 hét után jobb lesz, meglátod! Addig meg kitartás!
Nekem B vitamint írtak fel, azt kellett szednem másfél hónapig, majd abba hagytam.
Igaz, hogy feljött tőle jó pár kiló, de megmaradt bennem a táplálék.
Gyomorsavam is volt, bár az a terhesség előtt is sűrűn előfordult. Arra kiwit ettem, nekem az vált be.
Sokszor előfordult, hogy amint megmozdultam forgott a szoba. Mikor elindultam boltba, kilépve az ajtón elkapott egy 'illat' és a wc-ig nem jutottam el, ahol ért ott hánytam.
Volt, hogy mentünk uh-ra és az orvosom előtt hánytam el magam.
Nagyon szenvedtem, de 16. hét környékén minden elmúlt.
Még 1-2× visszajött a hányinger 24 hetes kor környékén, valamint a napokban most is éreztem így 36 hetesen.
Kitartást és boldog babavárást! :]
Én is elég pocsékul voltam az első 3 hónapban, bár engem nem a hányinger, inkább az iszonyú fáradás készített ki, pedig sportos, pörgős lány vagyok. Hányingerem nagyon ritkán volt, de ugyanolyan hányinger volt, mint baba nélkül, mikor felkeltem korán reggel éhgyomorral, és már a torkomban éreztem a gombócot, olyan éhes voltam. Felkeltem, megittam a kávémat, ettem pár falatot és elmúlt. Volt egy nagyon komoly gyomorfertőzésem is, amitől lefogytam 3 nap alatt 6 kilót, és már a kiszáradás kerülgetett, zsibbadtak a kezeim, lábaim, szinte csak négykézláb volt erőm közlekedni a házban... Házban... Szoba-wc között. De a törpének semmi baja, szerintem jót kacagott odabent, hogy anya mennyit képes kínlódni :)
22hkm
Nekem az egészséges ételek váltak be,pl ha almát ettem egy kis sajttal,alább hagyott az émelygés. Kísérletezz a gyümölcsökkel és a zöldségekkel,az első 3 hónapban én pl a hagymára rá sem bírtam nézni,pedig amúgy imádom. És a szalámik kolbászok illata is taszított. Én Gravidát próbáltam szedni,de az mindig a wc-ben végezte,akár éhgyomorra ettem,akár volt étel a gyomromban. Aztán a dokim azt mondta,hogy nincs is rá szükség,egyek inkább sok gyümit-zöldséget.A tejet sem bírtam.A nasikból semmit nem tudtam enni,se csoki,se keksz,se chips,és ez jó, a testem így méregtelenített ezek szerint. Az olaj szagától is rosszul voltam,szóba sem jöhetett semmi olajban sült étel. 14. héttől elmúlt a hányinger,azóta bármit tudok enni,csak most már tudatosan is egészségesen eszek ababa és a saját érdekemben.
Egy 32 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!