Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan rossz már = ( Ti mit...

Olyan rossz már = ( Ti mit csináltok?

Figyelt kérdés
Már nem jó a hányinger. 7 hetesen ki is voltam száradva. Már nem bírom elviselni a folytonos hányingert és gyomorfájást =( Egész nap fekszek mert ha egy kicsit is mozgok csak rosszabb. Szedek elevitet. Szinte alig bírok valamit enni. Ti mit csináltok hogy ne legyen hányingeretek? Most 9 hetes vagyok
2011. jún. 17. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Méz, 1 korty kóla vagy gyömbéres üdítő, nekem ezek beváltak.
2011. jún. 17. 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Váltsd le az elevitet, lehet hogy attól fáj a gyomrod. Sokan nem bírják. Én Hipp natal-t szedtem helyette, nagyon jó!

A hányingert meg majd az idő megoldja. 12 hét után jobb lesz, meglátod! Addig meg kitartás!

2011. jún. 17. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem B vitamint írtak fel, azt kellett szednem másfél hónapig, majd abba hagytam.

Igaz, hogy feljött tőle jó pár kiló, de megmaradt bennem a táplálék.

Gyomorsavam is volt, bár az a terhesség előtt is sűrűn előfordult. Arra kiwit ettem, nekem az vált be.

Sokszor előfordult, hogy amint megmozdultam forgott a szoba. Mikor elindultam boltba, kilépve az ajtón elkapott egy 'illat' és a wc-ig nem jutottam el, ahol ért ott hánytam.

Volt, hogy mentünk uh-ra és az orvosom előtt hánytam el magam.

Nagyon szenvedtem, de 16. hét környékén minden elmúlt.

Még 1-2× visszajött a hányinger 24 hetes kor környékén, valamint a napokban most is éreztem így 36 hetesen.

Kitartást és boldog babavárást! :]

2011. jún. 17. 16:30
 4/7 A kérdező kommentje:
A védőnő is mondta hogy nagyon sápadt vagyok. Anyum meg hogy nagyon össze vagyok esve.
2011. jún. 17. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Szegénykém,nagyon veled érzek.Én is így végig szenvedtem a terhességem elejét.Sajnos ezt túl kell élni valahogy.Én is mindennel próbálkoztam hogy jobb legyen,nekem az segített hogy amikor reggel felkeltem, már ágyba kaptam egy kis szalámis pirítóst teával,vagy kefírt natúr csirkemell szelettel és amikor megettem csak utána próbáltam felkelni.Üres gyomorral még felkelni sem érdemes az ágyból.Egyszerűen meg kellett hírtelen terhelnem a gyomrom hogy jó legyen.A 12.hét után meg lassacskán elmúlt.Most annyi energiám van,hogy bepótolom az első 3 hónapot.Boldog babavárást.20 hetes kismami
2011. jún. 18. 07:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is elég pocsékul voltam az első 3 hónapban, bár engem nem a hányinger, inkább az iszonyú fáradás készített ki, pedig sportos, pörgős lány vagyok. Hányingerem nagyon ritkán volt, de ugyanolyan hányinger volt, mint baba nélkül, mikor felkeltem korán reggel éhgyomorral, és már a torkomban éreztem a gombócot, olyan éhes voltam. Felkeltem, megittam a kávémat, ettem pár falatot és elmúlt. Volt egy nagyon komoly gyomorfertőzésem is, amitől lefogytam 3 nap alatt 6 kilót, és már a kiszáradás kerülgetett, zsibbadtak a kezeim, lábaim, szinte csak négykézláb volt erőm közlekedni a házban... Házban... Szoba-wc között. De a törpének semmi baja, szerintem jót kacagott odabent, hogy anya mennyit képes kínlódni :)

22hkm

2011. jún. 18. 19:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem az egészséges ételek váltak be,pl ha almát ettem egy kis sajttal,alább hagyott az émelygés. Kísérletezz a gyümölcsökkel és a zöldségekkel,az első 3 hónapban én pl a hagymára rá sem bírtam nézni,pedig amúgy imádom. És a szalámik kolbászok illata is taszított. Én Gravidát próbáltam szedni,de az mindig a wc-ben végezte,akár éhgyomorra ettem,akár volt étel a gyomromban. Aztán a dokim azt mondta,hogy nincs is rá szükség,egyek inkább sok gyümit-zöldséget.A tejet sem bírtam.A nasikból semmit nem tudtam enni,se csoki,se keksz,se chips,és ez jó, a testem így méregtelenített ezek szerint. Az olaj szagától is rosszul voltam,szóba sem jöhetett semmi olajban sült étel. 14. héttől elmúlt a hányinger,azóta bármit tudok enni,csak most már tudatosan is egészségesen eszek ababa és a saját érdekemben.

Egy 32 hetes kismama

2011. jún. 19. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!