28hetes kismamik, hogy vagytok? Várjátok már a végét? Kilók? Kinek milyen nemű a pocaklakója? Féltek a szüléstől?
Szia!
Én jól vagyok, csak a gyomorégéssel vannak problémáim. Jelenleg 9 kilót híztam, a 20. hetes UH szerint kisfiam lesz. Mostanában egyre többet foglalkoztat az a tény, hogy már közeledik a vége, a hétvégén már elkezdtem vásárolgatni a babának. A szüléstől nem igazán félek, még lehet, hogy ez megváltozik. A második babámat várom, az első nem volt szörnyű, de lehet, hogy ez másmilyen lesz. Majd meglátjuk:)
Te hogy vagy?
Szia! Én köszönöm,megvagyok,dolgozgatok. :) Én már igen türelmetlen vagyok a végét tekintve,nem azért mert rossz,így,hanem már szeretném megszeretgetni,látni a kis drágámat. Idáig 11kg-nál járok,szerintem igen sok. :( De nem fogyizok,mindent megeszek,ami jól esik.Nekünk kislányunk lesz,ha minden igaz. Egyre többet gondolok a szülésre,és kezdek félni. Azzal nyugtatom magam,h túl lehet élni. :)
ÉS TE???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!