a rendelésen fizetett 10X de azt tudom hogy 1 hét múlva szabira megy és nem tudom mikor jön vissza.
Ormos Márk nővédelmis Ő tuti nem kér annyit
a többieket nem ismerem.
vidéken ált. 5-6000,- a vizsgálat és 10x ennyi a szülés.
2011. jún. 17. 10:31
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Másik 3 orvosról esetleg valami info?
2011. jún. 19. 11:22
3/9 A kérdező kommentje:
És ha nővédelmis, akkor miért nem kér annyit? Kicsit tájékozatlan vagyok ilyen dolgokban :S
2011. jún. 19. 11:23
4/9 anonim válasza:
Aranyosi már nem dolgozik a klinikán és szülést sem nagyon vállal.
2011. jún. 19. 12:11
5/9 anonim válasza:
Nekem Juhász Gábor az orvosom, második terhességem, de az elsőt nem nála szültem ( Sápy Tamásnál szültem). 32 hetes vagyok eddig egyszer sikerült neki adnom pénzt, de jól lebaszott hogy miért adom. Szülésnél még nem tudom mennyit adok neki, majd kinyomozom mennyi most a "szokás". Amúgy nagyon meg vagyok eddig vele elégedve, remélem nem kell csalódnom mint először.
2011. jún. 19. 14:12
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi! És oti-s orvoshoz is jársz mellette? Nálam az a gond, hogy nem tudom, fogadjak -e orvost, mert 40 ezernél többet nem tudnánk adni.. De sehol semmilyen fórumon nem találok semmit erre vonatkozóan, max. Zatikról vagy Sápyról.. Ha valamit megtudsz, légyszi ír ide!
2011. jún. 19. 21:14
7/9 anonim válasza:
szerintem nem szükséges orvost fogadni
hányszor hallottam hogy mikor szült a nő doktoúr és nyaralt de azért a pénzért tartotta a markát.
ha meg 40 ezret akarsz csak adni jobb ha nem adsz semmit.
a dokiknál 80 ezer a kezdő...
szerintem egy orvosnak fogadás nélkül is rendben odaadóan illik ellátni a terhes anyukát.
biztos nem a minimálbért keresi....
2011. jún. 20. 14:04
8/9 anonim válasza:
nagyon sok ilyen kérdés van külföldön egy forintot sem adnak pedig ott sokkal jobban megtehetik én biztos nem adnék 1 forintot se tesomat csak azért meg akartàk csàszàrozni mert az mütétnek szàmit és az bevéte erre tesom nem engedte elrohant màsik orvoshoz ott azt mondtàk minden rndben és 2 hétre rà megszült és egészséges a baba :)
2011. jún. 20. 14:20
9/9 A kérdező kommentje:
14:04 - illik ellátnia, de nem minden esetben viselkednek "illendően": saját tapasztalat előző terhesség alapján.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!