Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezdett el folyni a tej...

Mikor kezdett el folyni a tej a melletekből? Hány hónaposan mikor a pocilakót vártátok?

Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 00:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem egyaltalan nem fojt semmi a terhessegem alatt. Szerintem akkor nem is volt meg tejem, vagy egyaltalan nem lehetett eszrevenni semmit belole. Fiam szuletese utan 3 nappal indult be a tejtermelesem, azota is sikeresen szoptatok 4 honapja.
2009. márc. 23. 00:25
 2/7 A kérdező kommentje:
nekem olyan fura mert csak a bal mellemből folyik valami trutyi...de hogy az tej v sem nem tudom megállapítani...nektek is +duzzadt a bimbótok és nagyobb lett??
2009. márc. 23. 00:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen ez természetes, hogy megduzzad,nagyobbb lesz a mellbimbó,bimbóudvar.Nekem sem folyt tejem terhesség alatt.
2009. márc. 23. 05:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem most a picivel kb. a 20. héttől folyt néha. Általában reggelenként volt néhány tejfolt a pizsamámon:)) Teljesen természetes dolog. Van, akinél korábban jelentkezik, de van akinél egyáltalán nem. Ez nem befolyásolja a későbbi tejtermelést:)) Boldog babavárást!
2009. márc. 23. 06:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem főleg a jobból folyik,a harmadik hónap óta,most a 31hétben volt hogy annyi folyt h.eláztatta a párom meg az én trikómat is ahogy hozzá voltam bújva!A védőnő azt mondta nem jelent problémát
2009. márc. 23. 09:46
 6/7 anonim ***** válasza:
36 hetes vagyok, folyás nincs, de nem tudom. Reggel sokszor valami fehér van rászáradva a bimbómra, de a ruhámon semmi. Hogy ez tej, vagy csak száraz a bimbó és kenni kell, azt nem tudom.
2009. márc. 23. 09:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia nyugi ne agodj,nekem a beágyazodás után kb:2-3 nap múlva elkezdett folyni az előtej és végig folyt a terhessége alatt.
2009. márc. 23. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!