Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Használhatom a Lactacyd...

Használhatom a Lactacyd Femina intim higiéniás folyadékot irrigálásra?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Ma vettem észre, hogy zöldes folyásom van, de semmi egyéb (viszketés,alhasi fájdalom stb.)Hívtam a dokimat aki azt mondta, hogy próbáljam meg ezt a folyadékot és irrigáljak vele.Elolvastam a tájékoztatót és kizárólag külső használatra javasolják.Nem lesz valami baj, ha ennek ellenére irrigálni fogok vele, vagy inkább használjam úgy, mint a mosakodó gélt?
2008. febr. 22. 14:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne irrigálj, ha baj van akkor az irrigálás nem oldja meg önmagában, azt sajnos kezelni kell, viszont a Lactacid helyett tiszta szívből javaslom a Saba intim mosakodó szappant, patikában lehet kapni, sokkal jobb, mint a lactacid, én speciál szinte vele kelek és fekszem, naponta mindig kétszer megmosakodom vele és azóta, lekopogom semmi bajom nem volt odalennt!!Egyszer akart kijönni egy kis gomba, de egy gyors Pimafucin krém, az orvosom erre esküszik, ellentétben a canesten pártikkal, 3 nap alatt elfújta, ennek van kúpja is, nem szívódik fel a bőrről és a nyálkahártyáról sem, így lehet adni terhességben, még a kis papírja is konkrétan leírja ezt a tényt.

Gyógyulást kívánok!!!

2008. febr. 24. 18:08
 12/12 anonim válasza:
Csak most láttam ezt a kérdést de pár dolgot leírnék, hátha más is olvassa: terhesség alatt, ha nincs komplikáció szabad irrigálni, de a készülék szárát csak az alsó harmadig szabad betolni. A Lactacyd vékony üveges mosakodóját nekem is javasolták irrigálásra, használtam is, és nem volt vele semmi gond. Ellenben egy ilyen folyásnál nem szabad laktózzal irrigálni, sokkal inkább valamilyen fertőtlenítő hatású folyadékkal. Az első lépés a fertőtlenítés, majd a hüvelyflóra visszatelepítése.
2010. júl. 1. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!