Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A mell feszülés az egész...

A mell feszülés az egész terhesség alatt lesz?

Figyelt kérdés
7hetes vagyok és nagyon feszülnek a melleim lesz ez még rosszabb is?
2008. febr. 22. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasonló cipőben járok, nekem (is) a legkellemetlenebb tünetem a legelejétől kezdve a mellfeszülés. Először csak dagadt-dagadt, és annyira nehézzé vált, hogy a férjem masszírozta át esténként a tartóizmokat, mert komolyan azt hittem, hogy leesnek :) Utána látványosan megjelentek rajtuk az erek, majd sajnos néhány hete be is striásodott az aljuk :( Viszonylagos megkönnyebbülést hozott, amikor elkezdett folyni az előtejem úgy a 18-20. hét környékén, ez viszont az oldalon alvást teszi meglehetősen kellemetlenné. Háton meg ugye nem nagyon illik aludni :)A kérdésedre visszatérve: igen, lehet még rosszabb is, de kívánom, hogy ne úgy legyen :)

Üdv.: 25 hetes kismami

2008. febr. 22. 13:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem az első pár hétben, úgy a 14-15.hétig feszült csak kellemetlenül a mellem, mostanában már egyáltalán nem vészes.Persze nőni nő mint a "kender",de már közel sem feszül úgy, mint az elején.De gondolom ezt is egyéne válogatja. 22 hetes kismama
2008. febr. 22. 14:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Eleinte nekem is megdagadt, aztán már kellemetlenül fájni is kezdett. Még most is nagyon rossz oldalt aludni éjszaka, olyan érzés mintha le akarnának szakadni. Én azt csináltam, hogy éjszaka is melltartóban aludtam. Nem tudom ez mennyire jó, de így jobb aludni, kevésbé fáj.
2008. febr. 22. 18:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Teljesen periódikus, készül a mellünk a suzoptatásra, de nem konstansan, neki is kell egy kis nyugi...........nekem nagyon periódikus volt, még most is hetente bedurran, aztán abbamarad.

18 hetes kismama, jó babavárást!

2008. febr. 24. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!