Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A biztonság kedvéért kell az...

A biztonság kedvéért kell az újszülöttnek tápszert venni?

Figyelt kérdés

Ha megszületik a baba, a gyerekorvos felírja a popsikrémet, fürdetőt, hintőport stb. Érdemes tápszert is felíratni, ha netán nem lenne tejem,vagy nem indulna meg időben?

39+1 hkm

2011. jún. 16. 12:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én nem írattam ki, mert totál úgy voltam vele, hogy én bizony szoptatni fogok. Ez így is volt de állandóan sírt a babám.Tejem az volt, csak nem elég tápláló, úgyhogy ki kellett egészítenem szopi után tápszerrel. Persze nem volt itthon tápszer, tök ideg voltam, ügyeletes gyógyszertárba mentem, és jó pénzért kaptam is. (Jobb lett volna, ha már az elején íratok ki a dokinkkal.) Egy hete megműtöttek, nem tudom szoptatni a babát úgyhogy most tápszeres, a tej meg megy a lefolyóba.

Amúgy én is ittam tejserkentő teát, olyan hasfájós lett a lányom, hogy csak na. Ahogy elhagytam a tea ivást, elmúlt a hascsikarása is.

2011. jún. 16. 13:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha nem indulna be, recept nélkül is vehetsz, gondolom patika nincs messze. Előre nem iratnék föl, ha könnyen ki tudom váltani. Ha viszont nehézkes lenne, kiválthatsz egyet, hiszen nagyon sokáig eláll. később is adódhat úgy, hogy ki kell egészíteni, akár csak 1-2 alkalommal, átmenetileg
2011. jún. 16. 13:57
 13/13 A kérdező kommentje:
A gyógyszertár nincs messze, de péntek délutántól hétfő reggelig nincs nyitva,tehát mehetnék vidékre,ha éppen úgy esne a dolog! Köszi a válaszokat, szerintem egy dobozzal beszerzek! Üdv Mindenkinek!
2011. jún. 16. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!