A biztonság kedvéért kell az újszülöttnek tápszert venni?
Ha megszületik a baba, a gyerekorvos felírja a popsikrémet, fürdetőt, hintőport stb. Érdemes tápszert is felíratni, ha netán nem lenne tejem,vagy nem indulna meg időben?
39+1 hkm
Én nem írattam ki, mert totál úgy voltam vele, hogy én bizony szoptatni fogok. Ez így is volt de állandóan sírt a babám.Tejem az volt, csak nem elég tápláló, úgyhogy ki kellett egészítenem szopi után tápszerrel. Persze nem volt itthon tápszer, tök ideg voltam, ügyeletes gyógyszertárba mentem, és jó pénzért kaptam is. (Jobb lett volna, ha már az elején íratok ki a dokinkkal.) Egy hete megműtöttek, nem tudom szoptatni a babát úgyhogy most tápszeres, a tej meg megy a lefolyóba.
Amúgy én is ittam tejserkentő teát, olyan hasfájós lett a lányom, hogy csak na. Ahogy elhagytam a tea ivást, elmúlt a hascsikarása is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!