Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogyínyvérzésre milyen hatásos...

Fogyínyvérzésre milyen hatásos szerek léteznek?

Figyelt kérdés
18 hetes km vagyok, és sokszor csak úgy magától elkezd vérezni, és néha fogmosás közben is. Van rá valami ami használ?
2009. márc. 22. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is állandóan vérzett a fogínyem, a paradontax nevű fogkrémet használom (kb.1000 Ft) szörnyű íze van elsőnek, de könnyű megszokni, és tényleg hatásos, nekem már csak nagyon ritkán vérzik! Üdv: 30 hetes kismama
2009. márc. 22. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!Corsodyl szájöblögető oldat.Nagyon hatásos.De jó lenne tudni mi okozza,mert lehet,hogy csak érfal erősítő kéne arra meg ott a rutascorbin.
2009. márc. 22. 19:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Én cserszömörcés szájvizzel öblögettem párszor,azt örökre eltűnt!
2009. márc. 22. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is a Corsodyl vált be.
2009. márc. 22. 21:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is a Paradontaxot használom, kb. 900ft, az íze kicsit furi, de megszokható, nekem nagyon is sokat segített.
2009. márc. 22. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!