Konkrétan hogyan számoljam, hogy most éppen hány hetes vagyok?
Figyelt kérdés
Az orvosom,a védőnő és én is mást számounk. A babanet-es oldalon csak azt látom,hogy mikor szülök,meg melyik héten hogy nézünk ki:)2008. febr. 22. 12:29
1/7 A kérdező kommentje:
Egyébként november 8-án jött meg utoljára..
2008. febr. 22. 12:34
2/7 Tóth Tímea Judit válasza:
Az utolsó menstruácio első napjátol számolják a heteket.Mivel nem tudni a fogantatás pontos idejét.Az ultarhangon,a magzat méretei alapján számol a gép.Nekem oktober 12 volt az utolsó mensim,így ma töltöttem be a 19hetet.Remélem tudtam segíteni.
3/7 anonim válasza:
Ha jól számoltam akkor most vagy 15 hetes terhes. Most töltötted be tegnap.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
de az hülyeség.Én biztosan tudom mikor estem teherbe.Nekem az utsó menzesz nov 15. én volt.de a peteérésem amikor megfogant a baba csak dec elején.És a dokim sem ugy számolja hogy november 15 mert akkor az első vizsgálaton az embrió túl kicsi volt, tehát rászámolt 2 hetet és akkor kaptuk a valós adatokat és valóban a babám mérete is a 12. hetesnek felel meg nem pedig 15-16..
6/7 anonim válasza:
Szia!
A szülés idejét mindig az utolsó mensi 1 napjától számolják.
Hozzá kell adni 9hónapot,plusz 7napot így kapod meg a szülés várható időpontját.
De a fogantatás csak kb 2 hét múlva következik be,ha átlag 28naposak a ciklusaid,mert a 14nap körül van peteérés.De persze ez is változó lehet,mint ahogy a terhesség ideje is az.Ezért 40 hét,valójában csak 38 átlagba.Az én gyerekeim 40 és 42 hétre születtek.
A babanet oldalán egyébként elég érthetően írják le,ha nézted akkor magad is láthatod,hogy az első 2hét még a találkozás előtt van,de már a terhességbe számolják.
Boldog babavárást,üdv:egy 3-ik babás kismama
7/7 anonim válasza:
www.timmermann.hu
számold ki itt majd :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!