Ha a 34 hetet is betöltöttem, de még teljesen zárt vagyok, akkor elvileg a kiírt napig is végigvihetem?
Figyelt kérdés
A nővérem ekkor már nyitva volt valamelyest, sőt már a 31-32. héttől. Előbb is szült két héttel.2009. márc. 22. 17:44
1/2 anonim válasza:
Elvileg igen. Persze a méhszáj bármikor kinyílhat, tehát az, hogy most zárt, nem azt jelenti, hogy nem nyílhat ki:)) Egyébként ha a külső méhszáj nyitva is van, akkor se biztos, hogy hamarabb szülsz, akár túl is hordhatod a babát. Én az első babámmal végig zárt voltam (a szülés előtti napon vizsgált az orvos) és a 39. héten, 1 délután alatt nyílt ki a méhszáj, majd meg is szültem. Most a 4. babámmal már a 30. héten nyitva volt a külső és most a 38. héten, másfél héttel a kiírt időpont előtt szültem:), ami teljesen normális idő.. Minden jót! Boldog babavárást!!!
2/2 anonim válasza:
Én teljesen végig zárt voltam. 24.-én este ügyeletre bementem hogy magas a vérnyomásom, s fájok, de teljesen zárt voltam, azt mondta a doki ez még nem szülés.
Hazamentünk, s hajnalban rámjöttek a fájások, amik 10 percesek voltak, délben mikor bementünk a kórházba már 2 újjnyira kinyiltam, s este 9-re megszültem. Aznapra voltam kiírva, szóval végig kihúzhatod, akár túl is hordhatod.
Állítólag akkor kezdessz el kinyílni, ha fájdogál a hasad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!